Week 26

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 08:30

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Nou dat was hem dan, Tom zijn laatste week in Nederland zit er op. Vanmorgen is hij door zijn vader, zusje, neefje en door Neal en mij naar Schiphol gebracht. Om 13:15 zal hij de lucht in gaan en dan is het 10,5 uur vliegen voor hij ‘ thuis ' komt. Het blijft een gek idee. Deze week hebben we weer genoeg gedaan, het was een leuke week. Met als hoogtepunten toch wel het kraambezoek bij ons nieuwe vriendje baby Thom, en de pret echo van Jeanine en Sander waar ik bij aanwezig mocht zijn.  

Lees gauw verder, dan neem ik je mee in de afgelopen week!

Maandag; Ik eindigde de blog van vorige week dat Neal ziek was geworden maar dat het gelukkig al een stuk beter met hem ging. Helaas had ik daar te vroeg gejuicht.. Hoewel het vanmorgen inderdaad wat beter leek te gaan, veranderde dit tegen het einde van de ochtend toch weer. De koorts speelde weer op en al gauw zat Neal terug op de 39 graden. Hij was echt niet in zijn doen, de voor veel ouders welbekende 3 H’s (hangerig, huilerig en humeurig) waren duidelijk aanwezig. We besloten daarom een rustig dagje in en rondom het huisje te houden. Zo kon Neal zijn slaapjes lekker in zijn bedje doen, en konden ook Tom en ik bij komen. De gebroken nachten die Neal heeft sinds wij hier zitten beginnen toch op te breken. Tel daar bij op dat we in een onbekende omgeving zitten zonder onze eigen spullen en je kunt je voorstellen dat ook wij kapot zijn. Dat we nog geen knallende ruzie’s hebben gehad is een wonder haha.

Dinsdag; Vanmorgen zou ik naar mijn vriendin Barbara gaan om mijn haren te laten kleuren als laatste keer voor de verhuizing. Helaas was Neal nog steeds behoorlijk ziek dus besloot ik deze afspraak af te zeggen. Hoewel ik me er behoorlijk op had verheugd, even me time, vond ik het belangrijker om bij Neal te zijn vandaag. Gelukkig kon de afspraak verzet worden en ga ik nu volgende week alsnog heen. De kleine meneer was al met al wel weer iets beter te spreken dan gisteren, en heeft heerlijk in de draagzak 2 uur geslapen, toch bleef zijn temperatuur boven de 39 graden uit komen. Tegen het einde van de middag, na dat ook Tom en ik tijdens Neal zijn middag dutje heerlijk hadden mee geslapen (oh we hebben zo’n slecht leven hahaha) kwam Willemijn eten. Voor de aller laatste keer voor een lange tijd proosten we samen met een glas rosé, dat ga ik wel echt missen hoor! Toen Willemijn weg was kwamen Ruben en Cheryl het was even een volle avond planning maar dat wij ook van hen nog afscheid mochten nemen was fijn. Als cadeautje kregen we een boekje over een muis en zijn familie die woont in Zwolle; kunnen jullie Neal uit voorlezen op Aruba. Hoe leuk!

Woensdag; Vandaag was een erg leuke dag. Mijn zusje kwam tegen het einde van de ochtend en omdat Neal geen koorts meer had en ook weer prima had geslapen besloten wij hem mee te nemen en zijn we gaan lunchen in het centrum van Epe. We hadden een fijne tapas plank met o.a. zoete aardappelfriet, garnalen, en nacho’s krijg alweer trek als ik er aan denk! De middag vloog voorbij en rond 18:30 stapten we in de auto want vanavond hadden we afgesproken bij vrienden. Afgelopen zaterdag zijn zij ouders mogen worden van baby Thom, en wij mochten omdat Tom natuurlijk een week eerder naar aruba vertrekt snel langs komen. Onwijs leuk en bizar hoe klein het frummeltje is. En hij is zoo knap!! Tom en ik zeiden nog tegen elkaar dat we ons gewoon niet eens meer kunnen voorstellen dat Neal zo klein was. Terwijl dat amper 6 maand geleden is. We hebben genoten en zien als het allemaal een beetje mee zit Dylan en Bernadette met kleine Thom over niet al te lange tijd bij ons op Aruba, zin in!

Donderdag; Neal heeft het officieel door, meneer rolt! Alsof ik het aanvoelde; vanmorgen wou ik hem gaan verschonen maar moest nog even snel iets pakken, wat ik normaal niet deed maar vanmorgen wel was de tafel tegen de bank aan schuiven. Toen ik terug kwam trof ik meneer aan zoals op de foto. Er is hier een hele trotse mama, maar we moeten nu wel extra gaan opletten haha. Vandaag mocht ik met Jeanine en Sander mee naar hun pretecho. Toen Jeanine mij vroeg was ik helemaal vereerd, dit is toch heel bijzonder de eerste echte 4D beelden van hun dochter en ik mocht er bij aanwezig zijn. Helaas had de kleine meid er geen zin in, en lag ze met haar handjes helemaal over haar gezicht heen. Toch vond ik het al mooi om de gewone echo beelden te zien, het idee dat er een kleintje groeit in de buik van mijn nichtje is zoo speciaal. We kregen te horen dat er even een nieuwe afspraak gepland moest worden om het opnieuw te proberen en toen ik eenmaal weer in het huisje op de bank zat kreeg ik een appje of ik morgen ook kon. Aangezien ik die middag toch ook mee zou gaan baby spullen shoppen was mijn antwoord hier op; natuurlijk! Nu maar hopen dat we haar morgen wel te zien gaan krijgen!!

Vrijdag; Na dat Neal gisteren om 16:30 in slaap was gevallen, en maar een keer rond 00:30 voor een voeding was gekomen was hij om 05:00 helemaal klaar wakker. En ik dus ook! Neal heb ik voor de babytv gezet en ik besloot pannenkoeken te gaan maken voor ontbijt, tja je moet zo’n vroege ochtend toch een beetje leuk en gezellig starten leek me. Na dat ik mijn ontbijt op had en Neal weer wat moe begon te worden heb ik hem nog mee naar bed genomen en samen hebben we nog ruim een uur geslapen. Om 09:00 werden we opgepikt om opnieuw naar de echo praktijk te gaan. Dit keer hadden we geluk en liet de kleine meid zich goed zien. Ik ben nu al verliefd op der snoetje! Neal deed het super goed, vond het natuurlijk maar wat interessant allemaal en keek zijn oogjes uit. Ik vond het tof om op deze manier al een beetje kennis te maken met dit knappe meisje want helaas zal ik haar na haar geboorte niet meteen ontmoeten (HUILEN). In de middag hebben we geluncht en zijn we naar babypark geweest. Lekker geshopt en echt ook al heb je niks nodig NOOIT kom je weg uit een baby winkel met lege handen. Of ben ik de enige die alles leuk vind daar? Vanavond zijn we uit eten geweest bij grillroom Texas hier in Epe. Heerlijke surf en turf gehad. Het was een gezellige maar lange dag en uiteindelijk lag ik ook veeeels te laat in bed. Maar hey soms moet dat kunnen.

Neal met zijn tante Jeanine.

Het weekend was rustig, mijn opa en oma kwamen op zaterdag afscheid nemen van Tom, en ook op zondag kwamen er nog wat vrienden langs. Zondag avond zijn we uit eten geweest met zijn 3’en en hebben we geproost op Tom zijn laatste avond in Nederland! Bedankt weer voor het lezen en hopelijk tot volgende week ☀️.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.