Week 2

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 08:02

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Daar is die dan, de eerste blog op de nieuwe upload dag. Vanaf nu zal er iedere woensdag een nieuwe week blog klaar staan, gewoon zoals jullie gewend zijn. Deze week is de blog wel wat langer door de twee extra dagen en genoeg te vertellen dus ik begin meteen. Lees je mee?

Gooi ik kokend heet water over mijn hand heen..

We begonnen de week rustig aan met een kop thee in bed, Meatball en Neal raken steeds meer aan elkaar gewend en dat is zo leuk om te zien. Neal mag hem nu zelfs (vrij hardhandig soms) aaien en echt mijn hart kan het maar amper aan zo schattig die twee samen. Daarna kregen we post uit Nederland, kaarten van tante iris en oom Jordy, opa en oma en twee kaarten van opa Dick. Zo leuk en Neal luisterde aandachtig toen ik de kaarten voorlas. De rest van de middag brachten we buiten door, ik vulde de schelp met een bodem water zodat Neal daar in kon spelen. Na een uurtje begon onze Hollandse baby het koud te krijgen dus vulde ik de waterkoker om zo het water een beetje meer op temperatuur te brengen. Giet ik toch vervolgens dat bijna gekookte water over mijn hand.. wat een hel! Meteen gekoeld waardoor het gelukkig bij een eerstegraadsverbranding bleef, maar voelde me zo’n kneus.. Nu een ruime week later begint de verbande plek te vervellen en heb ik er sinds een paar dagen gelukkig ook geen last meer van.

Bleek het hotel 18+ te zijn en kwamen we er niet in!

Dinsdag’s stond een brunch met eiland vriendinnen Elise, Kayleigh en Shindy op de agenda.  We spraken af bij het Coco café. Kayleigh en ik kwamen als eerste aan en bestelden alvast wat te drinken op deze prachtige plek. Het café bevind zich in een boutique hotel waardoor je je echt in een totaal andere wereld waant. Het café zelf is tropical, vrolijk en de menu kaart (ook niet geheel onbelangrijk) zag er goed uit. Na dat we ons drinken kregen belde Shindy; Elise kwam er met baby Jotam niet in. Het hotel bleek 18+ en voor een klein onschuldig baby’tje maakten ze geen uitzondering. Opzich logisch en te begrijpen maar achteraf bleek na controleren dat dit nooit op de website heeft gestaan. Super handig! Gelukkig zat recht tegen over dit hotel het Marriott hotel met fijn restaurant bijna aan het strand dus besloten we daar heen te gaan. We bestelden 4 sharing gerechten en het was een fijne brunch. Op woensdag deed ik mijn nagels wat ontzettend nodig was na 3 weken, groeide mijn haar maar zo snel als mijn nagels doen en koos ik voor licht roze en een subtiel bloemetje. Om 12 uur had ik met Shindy afgesproken bij bright bakery voor een lunch terwijl we allebei met onze opleidingen bezig waren. Donderdag was rustig dagje, Neal en ik deden boodschappen en de kleine man viel op de bank zo schattig in slaap terwijl hij heele-maal niet moe was. In die tijd kon ik mooi alvast een proefbaksel maken voor de sip en paint van vrijdag. Ik had mijn zinnen gezet op een recept voor oreo bonbons maar wat ik ook probeerde de mijne leken in geen velden of wegen op het plaatje. Gelukkig was de smaak wel goed dus besloot ik het er bij te laten. Om 4 uur moesten we naar de kleermaker voor de doorpas van ons carnavals pakje. We hadden wisselende verhalen gehoord maar bij ons zaten de pakjes perfect! De pret voor 3-4 februari, dan is de eerste nacht parade begint nu wel echt te komen.

Een mimosa op een prachtige plek, net alsof je midden in de jungle zit. 

Schilderen en drinken - Dat klinkt toch als muziek in je oren!

Vrijdag probeerde ik nog een keer de perfecte oreobonbon te maken maar helaas. Witte chocolade smelt gewoon niet. En het resulteerde weer in meer een oreo rotsje dan een bonbon. Gelukkig viel het die avond bij de bootgroep vrouwen (alle vrouwen/vriendinnen van Tom’s collega’s) wel in de smaak. Zoals ik al eerder zei hadden we vanavond sip en paint gepland staan. Kayleigh kwam met het idee en stelde haar huis open, onwijs lief! Volgens mij was dit voor het eerst sinds wij hier op het eiland wonen dat alle vrouwen samen waren. Het was zo gezellig. De naam verraad het al een beetje maar we gingen schilderen en drinken. Iedereen had een hapje gemaakt en na dat we waren bijgekomen van “ begin-angst” want ja hoe begin je en wat ga je maken? Zat na een goed half uur iedereen vol overgave te schilderen. We praten en lachten en de resultaten mogen er zijn.

De bootgroep vrouwen!

Het eind resultaat, ik speelde op safe zoals je aan de andere creaties kan zien. Maar Neal vond het schilderij de volgende dag erg mooi en daar gaat het op haha. 

Quality time en afscheid nemen voor twee weken.

Na een kort nachtje was het alweer zaterdag, omdat het huis van Shin en Ger tijdelijk leeg staat (zij hebben een huur huis waar zij zelf in wonen en een huis op Aruba gekocht om zelf te verhuren) organiseerden zij een klein zwembad feestje. De mannen voetbalden, de kindjes zwommen en speelden in de badjes en er werd domino gespeeld. Een heerlijke relaxte zaterdagmiddag die Tom en ik afsloten met een bord chinees op de bank. Op zondag pakte Tom al zijn spullen in en hadden we quality time met Neal. Morgen gaat Tom voor 2 weken op oefening en moeten wij hem weer missen. Ben benieuwd hoe Neal er dit keer op gaat reageren, hij trekt steeds meer naar Tom toe dus denk dat hij nu wel wat meer door gaat hebben. Gelukkig kunnen we al beginnen met aftellen want volgende week zondag komen mijn ouders aan, na ongeveer 6 maanden ze niet gezien te hebben! Ik kan niet wachten.

Kijk nou deze twee knappe jongetjes!

Lekker chillen bij papa

Als ik maar niet op Bert (van Ernie) ging lijken.

En toen was het alweer maandag, de wekker ging extreem vroeg voor Tom en na dat hij zijn laatste spullen had gepakt werd hij door een collega opgehaald. Ik kroop mijn bed weer in en genoot van nog bijna 3 uur slaap, dankjewel Neal J! Ik heb vandaag alleen weinig puf, ben moe en echt spelen met Neal doe ik dan ook niet. Hij voelt het gelukkig aan, en vermaakt zich met zijn speelgoed en knuffelt bij me op de bank. Ik sluit de dag na dat Neal in bed ligt af met een beker thee en een film onder de porch. Dinsdag had ik een afspraak staan waar ik al een aantal weken naar uit keek, vandaag ga ik combibrows laten zetten bij Allure beauty care (@allurebeautycarearuba). Dat betekend eigenlijk dat door middel van semi-permanente make-up er wenkbrauwen worden gemaakt. Mijn eigen zijn zo licht en dun dat ik dit in Nederland al eens had overwogen maar het is niet goedkoop. Maar goed, nu dus de keuze gemaakt om het toch te doen en ik ben zo blij. Het resultaat is prachtig zelfs Tom die ik een foto stuurde was enthousiast. Die was waarschijnlijk bang dat ik met 2 grote Bert (van Ernie) wenkbrauwen zou terug komen. Maar het is heel natuurlijk. Helaas eindigde de dag niet zo fijn, waar Tom een week of 2 geleden een beste buikgriep had voelde ik mij na het avondeten niet goed worden. Buikpijn, misselijk en absoluut niet fijn. Ik besloot daarom na dat Neal om 7 uur in bed lag ook het bed in te kruipen. Hopelijk voel ik mij morgen weer beter.

Prachtige zonsondergang. Dit verveelt nooit. 

Ja het is niet zo maar even wat op je gezicht smeren. Alles werd uit gemeten zodat de wenkbrauwen precies in mijn gezicht passen.

En het eind resultaat. Heel erg blij mee.

Zo dat was hem weer voor deze week. Bedankt voor het lezen en hopelijk spreek ik je volgende week weer ☀️.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.