Week 22

Gepubliceerd op 5 juni 2024 om 08:22

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Wauw alweer een jaar post ik (bijna) wekelijks een blog over ons leven. Wat begon als leuk voor later en voor familie en vrienden, groeit maar door. Elke week komen er meer lezers bij. Echt tof en wat gaat de tijd snel! Deze week was leuk, zo gingen we onder andere kijken bij de beach tennis, gingen we voor het eerst met zijn drietjes naar de peutergym en stonden we ‘model’ als gezin voor de vaderdag campagne van Eduardo’s. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder dan neem ik je mee.

Na dat ik s ‘ woensdags Neal bij de opvang had afgezet en klaar was bij mijn afspraak bij de nagelsalon reed ik naar Oranjestad om mijn auto te laten wassen. Dit was met al het zand en stof hard nodig kan ik je vertellen en ik moest dan ook een dik uur wachten. Ik liep wat door de stad en haalde bij de Starbucks een iced chai latte terwijl ik genoot van een luisterboek op een bankje aan het water. Wat een heerlijk relaxt vakantiegevoel gaf dat. Om 4 uur was het alweer tijd om Neal van de opvang te halen en vanavond hadden we een avond met zijn tweetjes. Tom heeft zijn eerste afspraak bij de tattooshop om zijn been sleeve af te maken, dus na het eten speelden we nog met de waterbak buiten en lagen allebei vroeg op bed. Na een onrustige nacht waar in ik ongeveer elk uur heb gezien en Neal meermaals huilend en zielig wakker werd begon de dag vroeg. Om half 6 ging Tom zijn wekker en hoewel ik bij Neal op de kamer had gelegen hoorde ik deze en ik niet alleen. Neal ging recht op zitten en alsof hij de hele nacht had doorgeslapen was hij weer zijn vrolijke zelf en liep de woonkamer in om zijn vader te begroeten. Ik was serieus even met stomheid geslagen want de het was echt een ‘hel’ nacht geweest. Maar goed omdat Neal zich weer prima leek te vinden en we toch wakker waren liepen we om 6:45 al op het strand. Na een wandeling van bijna 8 km waar in ik lekker bijgekletst heb met vriendin Marit zaten Neal en ik om 9:15 bij santos voor een verdiend ontbijtje. Na Neal zijn dutje deden we boodschappen en brachten we de middag door in de ballenbak van de supermarkt Cmart. Tegen half 5 reden we naar de Mac Donalds. Omdat de papa’s een teamuitje van het werk hadden besloten Shin en ik de kids mee te nemen om lekker kipnuggets en hamburgers te gaan eten.

Een goed begin van het weekend met een biertje bij de beach tennis! 

Het weekend stond weer voor de deur en die begon op vrijdag. Na dat ik Neal bij de opvang had afgezet reed ik naar de kazerne voor een workout in de sportschool. Ik kan je vertellen; ik begin er best goed in te komen en heb zelfs zin om te gaan sporten. Misschien een positief “na verschijnsel” van de zwangerschap, want voor de zwangerschap had ik een hekel aan de gym. Toen ik klaar was ging ik nog even naar Tom die met collega’s aan het kijken waren bij een powerlifting evenementen. In drie verschillende onderdelen; squat, bench press en deadlift moet de man 1000 lbs* en de vrouw 500* halen. Mariëlle de oppas van Neal deed o.a. mee dus leuk om te zien.  Toen ik terug naar huis reed haalde ik een proteïne shake en genoot thuis van een rustige middag. Om 4 uur haalden Tom en ik samen Neal op om vervolgens door te rijden naar het beach tennis toernooi. Een aantal van onze vrienden doen daar aan mee dus leuk om even te kijken. Neal vond het in het begin niks aan, werd boos omdat hij het veld niet op mocht en zette het dan op een gillen. Gelukkig na een krentenbol en afleiding speelde hij heerlijk en konden wij een biertje drinken. Uiteindelijk reden we pas rond 19:00 naar huis en hadden alle 3 een top avond!

*500 lbs = 227 kg en 1000 lbs = 454 kg

Naar de peutergym, een onrustige nacht en een heerlijk ontbijt bij Eduardo’s.

Zaterdagochtend gingen we voor het eerst met zijn drietjes naar de peutergym. Er was buiten een nieuw speeltoestel geplaatst en dit vond Neal erg leuk. Trap op, trap af, dan met de glijbaan en dan toch weer binnen even klimmen en klauteren. Ik val in herhaling maar het is zo leuk dat hij ook nu weer nieuwe dingen deed ten opzichte van vorige keer, de groei die hij momenteel doormaakt is bizar en maakt me zo trots! Na een leuke ochtend en een dutje van bijna 3!!!! uur ging Tom voetbal kijken en brachten Neal en ik de rest van de middag door bij Shin en Ger. Na een onrustige nacht waar in Tom laat thuis kwam en kei hard snurkte werd ik moe en met hoofdpijn wakker. Echt top terwijl we vanochtend een soort foto/filmshoot gepland hadden staan. Dit klinkt groter dan het is hoor, maar Den aantal weken geleden waren we gevraagd door Thalia het nichtje van Shindy die in de social media marketing zit of wij als gezin op de foto wouden voor de vaderdag campagne van Eduardo’s een lokale en super populaire smoothie en açaibowl zaak. Ik houd van alles wat op de menukaart staat dus na overleg met Tom en toezegging dat we het eten mochten opeten na het maken van foto’s en filmpjes gingen we akkoord en vanochtend was het de dag. Toen we eenmaal allemaal waren opgestaan en aangekleed reden we om 8:45 naar Eduaro’s Hideaway waar ons werd uitgelegd wat de bedoeling was. Eigenlijk moesten we gewoon gezellig ontbijten, vader en zoon natuurlijk op de voorgrond want daar ging het om. Neal deed het goed, at lekker van de kaas kroketjes en was heerlijke charmant. Na ongeveer 20 minuten stond alles er op en konden we genieten van het lekkere eten. Tegen het einde van de middag kwamen Shin, Ger en de kids. We haalden Chinees en het was een fijne afsluiting van deze zondag.

Voor maandag stond er weinig op de planning. Neal en ik begonnen bij het bestuurskantoor voor het betalen van de rekeningen. Het was druk maar Neal vermaakte zich prima en gaf iedereen een high five. Na ruim een uur stonden we weer buiten en reden we naar de donkey Sanctuary waar we de ezeltjes hebben gevoerd. Eenmaal thuis ben ik gaan poetsen in huis wat nodig was aangezien Neal het smeren en gooien met eten ontdekt heeft. Happy me.. en verder deden we niet veel bijzonders. Dinsdag kwam Mariëlle en had in een afspraak voor mijn wimpers staan. Na deze afspraak reed ik naar Ruth’s Cakes, ik had wat te vieren (daarover later meer) en een taartje hoorde er zeker bij. Toen ik thuis kwam hadden Neal en ik een rustige middag, we speelden en keken we toy story filmpjes want daar is meneer tegenwoordig helemaal in de ban van. 

Nou dat was hem weer voor deze week, dankjewel voor het lezen van deze blog en hopelijk ben je er volgende week weer. Tot dan ☀️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.