Week 44

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 08:16

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Na dat we Dylan, Bernadette en baby Thom zondag naar de Airport hebben gebracht was het in eens weer stil in huis. Ik had eigenlijk verwacht dat ik er niet zo veel last van zou krijgen, maar het was zo fijn om mensen van thuis op het eiland te hebben dat ik de afgelopen dagen echt weer moest wennen. Even opnieuw acclimatiseren zou je kunnen zeggen.

Je ziet Meatball denken; hey toch handig zo’n mini mens dat binnenkort voor mij de deur kan openen. En of hij nu vriendjes wil worden haha.

We begonnen de week vroeg, want hoewel Tom zijn wekker in verband met twee teambuilding dagen pas om 07:30 ging, vond Neal het nodig om ons om 05:30 al te wekken. Voor mij was dit vroege tijdstip een teken om meteen te beginnen met de grote schoonmaak. Ondanks dat ik de afgelopen twee weken natuurlijk wel wat gedaan heb, was het van een grote schoonmaak niet gekomen en ik vond het fijn om op deze manier even mijn gedachten te verzetten. Toen alles weer blonk en schoon was en Neal zijn middag slaapje had gedaan reden we naar de supermarkt voor de wekelijkse boodschappen. Even back on track met veel groenten en fruit want ook wij hebben 14 dagen geleefd alsof we op vakantie waren! Dinsdag ochtend stond Mariëlle om half 10 voor de deur. Neal had haar twee weken niet gezien en omdat hij wat eenkennig begint te worden vond ik het toch even spannend. Maar zodra Neal Mariëlle zag opende hij meteen zijn armpjes en knuffelde haar, heel fijn! Ik had om 10 uur een manicure gepland staan dus toen ik zag dat Neal het naar zijn zin had ging ik er snel vandoor. Ik geniet er altijd zo van om een plaatje van Pinterest omgezet te zien worden in prachtige nagels, ook nu ben ik weer erg tevreden over het eind resultaat.

Het resultaat van mijn nagels. 

Na twee weken ‘vakantie’ heb ik ’ s woensdags ook mijn opleiding weer opgepakt. Hoewel ik vaker zou willen, komt het er buiten de 4 uurtjes op woensdag ochtend nog niet van om er intensief mee bezig te zijn! Wanneer Neal vanaf januari hopelijk naar de opvang gaat wil ik me hier volledig op storten en daar heb ik nu al zin in! Ook was het vandaag niet al te best weer, niet perse koud (lees; 29 graden dus ik zal niet klagen want in Nederland is het echt herfst) maar wel kouder dan de afgelopen dagen. Er stond een behoorlijke wind, en geïntegreerd als ik ben had ik daarom voor het eerst sinds we hier wonen een lange broek aan en dat voelde best gek. Donderdag stond een brunch date in Oranje stad met Shindy en Oann op de agenda. Ik parkeerde de auto bij de wasstraat, en terwijl wij aten werd mijn auto volledig schoongemaakt super handig. We zaten bij Aruba Experience; altijd goed eten hier en het was erg gezellig. Rond half 7 stond de verhuurder van ons huis op de stoep voor een bbq. Hij woont in Nederland en had het huis nog niet af gezien, extra leuk dus nu hij voor werk op het eiland was om even bij ons langs te komen. Hij was erg tevreden en trots op hoe het huis is geworden en was blij te horen dat wij hier met zo veel plezier wonen.

Ja echt, een lange broek. Wel gecombineerd met slippers. Dat dan weer wel.

Voor wij konden eten moesten de kids eerst eten natuurlijk. Het ziet er best onsmakelijk uit maar Neal wilt alleen nog maar fruit met liga en brood is nog steeds een drama.

Het was het wachten waard. Een heerlijke croissant met gepocheerd ei en zalm voor mij en voor Shindy mini tortilla’s met vlees. En we dronken geheel in style een Bellini.

De nacht van donderdag op vrijdag was heftig. Het stormde vreselijk en onweerde zo hard dat de slaapkamer constant verlicht was van flitsen. Voor de zekerheid ook weer handdoeken bij de gleuf onder de terrasdeur gelegd, maar de volgende ochtend waren deze gelukkig nog droog. Ook scheen de zon weer even fel als altijd. We begonnen het weekend rustig, we speelden met Neal en we aten de leftovers van de bbq van gisteren op. Na dat Neal geheel zelfstandig (klein applausje) was gaan slapen, keken we de nieuwe serie Ferry op Netflix. Zaterdag schreef ik mijn blog en keken we de serie verder af. Ook was het vandaag tijd om het ledikant op de laagste stand te zetten want onze kleine acrobaat vind het namelijk nodig om in bed te klimmen.. Het ligt misschien aan mij, maar het voelt nu toch echt alsof de babyfase bijna voorbij is.. Shin en Ger nodigden ons uit om ’s avonds te komen bbq’n en zoals Tom zegt; hoe meer bbq hoe beter gingen we hier graag op in. Neal had helaas geen middag slaapje gedaan en was daarom niet in beste stemming. Tel daar zijn eenkennigheid bij op en om 18:30 konden we onze lol op. Gelukkig viel hij vrijwel meteen in de auto in slaap en konden we hem thuis ook slapend weg leggen. Zondag hadden we de 1everjaardag van Neal zijn vriendinnetje Ted en Tom’s collega Toon. Het was erg gezellig en Neal was toen we thuis kwamen zo moe dat hij ruim ander half uur heeft geslapen. Tom startte de PlayStation voor het eerst in lange tijd weer eens op, en ik heb stiekem ook erg lekker een uurtje geslapen. Een top zondag!

Handige Harry wou ook even helpen met zijn bedje.

Het bedje staat weer klaar.

Een gezellige bbq wat genieten!

Aankomende dinsdag gaat Tom voor het eerst sinds we op Aruba wonen op oefening. Niet lang gelukkig maar toch spannend om voor het eerst alleen met Neal te zijn zonder eventuele backup van mijn ouders. Hoe het ons vergaat lees je in de blog van volgende week. Hopelijk tot dan ☀️!

Reactie plaatsen

Reacties

Karin Boerman
een jaar geleden

Leuk weer om te lezen hoor
Groetjes Karin

Oma Greveling
een jaar geleden

Wat gaat het snel allemaal als ik Neal zo zie staan smelt ik wel een beetje en krijg ook het verlangen om jullie te zien maar dat moet nog een poosje wachten hoor, iedere week kijk ik daarom met verlangen uit naar jouw blog, love you lieverd 😘 knuffel ook voor Tom en Neal ,😘💋💋💋💋💋❤️💙💙