Week 50

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 08:13

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Daar ben ik weer, na een week van stilte staat er een nieuwe blog voor je klaar. Zoals ik twee weken geleden vertelde was vorige week erg rustig waardoor ik besloot niks nieuws te uploaden. Maar we hadden weer genoeg leuke dingen op de planning, dus lees snel verder dan neem ik je mee in een nieuwe week op Aruba.

Aruba houd van kerst, dat is wel duidelijk!

Vorige week was het dan zo ver, we hadden het al wel gehoord maar konden het nu met eigen ogen mee maken. Na dat sinterklaas was uitgezwaaid werd vrijdag de kerstperiode officieel ingeluid. Heel het eiland maakt zich klaar voor deze bijzondere periode. Het ene huis is nog meer versierd dan het andere en op elke rotonde staan grote verlichte kerstdecoraties. Er worden lichtjes routes georganiseerd, er zijn kerstmarkten en elke avond kun je in de marketplace in Oranje Stad de kerstman en zijn elfjes tegenkomen. Aruba houd van kerst dat is wel duidelijk en het is geweldig om te zien. Toch merk ik dat ik zelf nog niet helemaal in de kerstsfeer kom. Hoe anders is het om mensen in korte broek en met 30 graden op een kunstschaatsbaan te zien staan. Ik klaag niet hoor, zeker niet maar ben wel blij dat we hier via de Skyradio app de Christmas station kunnen ontvangen want aan de Arubaanse kerstmuziek kan ik nog niet wennen haha!

Vakantieplannen naar .. Guatemala 

Na dat we het weekend leuk hadden afgesloten begon deze week voor Neal wat minder fijn. Hij werd maandagavond hangerig en sliep die nacht slecht. Dinsdagochtend is officieel mijn vrije ochtend maar na dat ik Neal had getemperatuurd besloot ik Mariëlle af te zeggen. Neal had bijna 39 graden koorts en heeft letterlijk de hele dag in de draagzak tegen me aangeplakt gelegen. Hij sliep veel en dat deed hem goed want woensdagochtend ging het gelukkig weer een stuk beter. Hier door kon ik, toen Mariëlle om half 10 voor de deur stond snel op pad gaan. Aankomende zaterdag hebben we een cakesmash/fotoshoot gepland staan op het strand en daar moesten nog wat dingen voor geregeld worden. Na dat ik mijn to do lijst had afgewerkt reed ik langs Shindy, zij heeft voor mij foto’s uitgeprint van Neal en samen hebben we nog even wat vakantiehuisjes bekeken. Ja dat heb ik jullie nog helemaal niet verteld.. Zoals het er nu voor staat gaan wij begin april voor een gezellige (mini) vakantie met onze gezinnen naar Guatemala! Het idee is om 3 dagen in de oude stad door te brengen en daarna nog 4 dagen naar een prachtig huis aan een meer te gaan. Voor mij zijn dit soort landen voor vakantie totaal nieuw, dus ik ben blij dat Shindy hier in het voortouw neemt maar we hebben er nu al zin in!

Hele dag hangen bij mama 

Zo leuk om met de verjaardag’s voorbereidingen bezig te zijn

Zal dit ons uitzicht op vakantie worden?

Verlate sint cadeau’s en Tom heeft vakantie!

Donderdag was Tom zijn laatste werkdag, hij heeft nu officieel kerstvakantie en die begon goed. Hij kwam thuis met 3 dozen vol verlate sint cadeaus. Vooral Neal is onwijs verwend, maar gelukkig waren Tom en ik ook lief geweest. Zo kreeg ik een mooie ring, Tom gereedschap en zat er voor ons samen nog een fotolijst met een plattegrond van Zwolle in. Super gaaf! Vrijdag begon ik de dag met een grote schoonmaak, sleepte alle meubels naar het terras en veranderde wat in de indeling van de woonkamer. Volgens Tom had ik het nog lang volgehouden, in Nederland kon ik elke maand wel iets in huis veranderen en hij liet me dan ook mooi mijn gang gaan. Om 15:00 zaten we klaar voor de start van het WK darten. Dit is zo ongeveer de enige sport die ik (na uitleg) snap, en Tom vind het leuk om dit samen te kijken. Nu is die 5 uur tijdsverschil wel handig want waar het normaal wel tot na middernacht kan duren was het nu tegen 19:00 onze tijd afgelopen. Toen Neal in bed lag, en Tom besloot niet meer naar Gerry te gaan doken we nog even het zwembad in en keken we serie onder de porch.

De kleine man is zo verwend door de verlate sint cadeaus.

Zwolle 💙💙

De schoonmaak status

Regen en een fotoshoot op het strand…

Zaterdag was een leuke dag. Het begon al feestelijk want ik moest de ballonnen en de prachtige taart voor de fotoshoot ophalen. Neal vond de ballonnen erg interessant dus dat was een goed begin. Helaas sloeg het weer in de middag volledig om en kwam het met bakken uit de lucht. Zal je net zien, altijd mooi weer en precies met de fotoshoot niet.. Gelukkig klaarde het rond 17:00 op en reden we naar het strand waar Kayleigh (zij gaat de foto’s maken) en Shin en Ger met kids op ons stonden te wachten. Neal wist niet helemaal wat hij er van vond en na dat hij even met zijn vingers in de taart had gezeten was hij er klaar mee. Hij wou vast gehouden worden en huilde veel. Tja je kan als ouders nog zo veel willen, uiteindelijk bepalen die kleintjes hoe het gaat. Gelukkig heb ik al even via de camera wat previews kunnen zien, en zitten er gelukkig toch mooie foto’s tussen. Zondagochtend werden Tom en ik allebei niet fit wakker. De plannen voor de ochtend hebben we daarom aan de kant geschoven en lekker op de bank gelegen met (natuurlijk) het WK darts. We sloten de dag van bij Fermins (een bbq café/restaurant). Tom riep al de hele week dat hij hier wou eten en met recht want het smaakte erg goed! Shin en Ger sloten ook aan met de kids, zij gaan aankomende week op vakantie naar Nederland en zullen pas in het nieuwe jaar terug komen dus het was fijn om nog even tijd met elkaar door te brengen. We hebben een fijne avond gehad.

Hoe cute is deze cakesmash taart. Dit belooft wat voor de echte verjaardagstaart!

Liefste Odin liet wel even zien hoe het moest. De taart was in ieder geval goed gekeurd. 

Live muziek tijdens het eten bij Fermins

Nou dat was hem alweer voor deze week. Volgende week ben ik er weer met een wel heel bijzondere weekblog, dan vertel ik je alles over de voorbereidingen en het EERSTE verjaardagsfeestje van Neal! Hopelijk tot dan ☀️.

Ps. Bedankt voor de berichten die ik afgelopen maandag kreeg dat de blog gemist werd, dat was heel leuk om te horen!

Reactie plaatsen

Reacties

Oma Greveling
9 maanden geleden

Ja lieverd jij kunt nog zoveel willen maar uiteindelijk Neal beslist dan op z'on moment en ach hij is dan ook best nog wel jong om het allemaal te snappen, fijn dat Tom vakantie heeft lekker samen gezellig dingen doen en genieten van de verjaardag voorbereiding ik zie nu al uit naar de verjaardag fotos 😘💋💋💋💋💋💞❤️💙💙

Je pa
9 maanden geleden

Weer een leuke blog, geniet van elkaar deze vrije dagen.