Week 8

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 08:13

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Ik begin deze nieuwe week blog niet op woensdag maar op vrijdag, vorige week stond volledig in het teken van ziekte. Neal heeft tot vrijdag boven de 39,5 a 40 graden koorts gehouden en alsof dat nog niet genoeg was begonnen ook Tom en ik ons niet goed te voelen. Zere keel, hoesten, snotneusen en koorts waren hier de hele week orde van de dag.

Na een week van snottebellen en koorts voelden we ons eindelijk weer beter

Gelukkig was bij Neal vrijdagochtend de koorts weg, ook Tom en ik hadden woensdag en donderdag rustig aan gedaan waardoor het leven ons vrijdag weer begon toe te lachen. Voor het eerst gingen we de deur uit voor iets anders dan boodschappen. Ik besloot met Neal even naar de stad te rijden en even wat te struinen. Even onder de mensen komen was wat ik nodig had. Ik shopte bij de ZARA een stoere baggy spijkerbroek en blauw wit gestreepte trui voor Neal. Niet voor hier thuis maar voor onze vakantie in Colombia waar het ’s avonds toch wat meer afkoelt. Het staat hem zo onwijs schattig maar hij lijkt zo groot, echt laat die tijd even wat langzamer gaan alstublieft!!  Om deze eerste dag uit de ziekenboeg af te sluiten aten we bij Shin en Ger. Ger had draadjesvlees gemaakt en my God wat smaakte dat lekker. Het was een fijne avond waar de kids fijn speelden en wij de vakantie bespraken. De tickets zijn nu ook geboekt dus de voorpret van beginnen. Zaterdag was een leuke dag want vriendinnetje Jordyn werd 1 jaar oud. Met een ge-wel-dig; Jordyn is one in a melon (meloen) thema klapte de kleine schat zowel verbaast als enthousiast mee toen er voor haar gezongen wordt. Neal vermaakte zich vooral in het speelhuisje en at zoveel chips als hij maar kon bemachtigen. Echt fijn dat hij zich weer goed voelt, en hij was best wat afgevallen terwijl hij al niet zo groot is dus we lieten hem lekker genieten van chips en taart. Toen we rond 15:00 thuis kwamen is Tom naar een collega gegaan voor een biertje en sprong ik terwijl Neal een middagdutje deed even in het zwembad.

Neal en ik sloten de zaterdag af met pizza en lazen boekjes in de hangmat. De afgelopen nachten waren (sorry) HEL geweest. Tuurlijk hij had koorts en was ziek, en dat is echt niet fijn. Maar nu hij weer beter was, leek meneer het niet ok te vinden dat ik weer in mijn eigen bed ging slapen in plaats van bij hem en zette het daarom direct na dat ik hem in bed had gelegd op een krijsen. Niet omdat hij verdrietig is, maar gewoon omdat hij door heeft dat hij het kan en op die manier zijn zin hoopt te krijgen. En met succes want na 2 uur op en neer, en dikke hoofdpijn bij mij later kroop ik op het logeerbed met hem in mijn armen. Achja hij zal het wel nodig hebben en hoewel het niet zo comfortabel ligt als ons eigen bed geniet ik stiekem wel van dat kleine lijfje en die handjes die me ’s nachts vast pakken. Zondag was een fijne dag, we besloten naar het strand te gaan om lekker vitamine D op te doen. Omdat we vrij laat (12:30) van huis gingen waren alle lokale stranden vol en streken we uiteindelijk neer bij surfside waar gelukkig nog bedjes en een parasol uit de berging gehaald konden worden. Normaal gesproken speelt Neal lekker in het zand, maar nu zocht hij toch nog veel het lichamelijk contact op bij zowel Tom als mij. Ondanks dat hij niet meer ziek is, merken we toch dat hij nog aan het bijkomen is van alles dus we knuffelen en plakken lekker haha. We aten en dronken en tegen 16:30 sloten Shin en Ger met de jongens ook nog aan. Een fijne dag waar we allemaal erg aan toe waren.

De laatste dagen samen voor Tom weer op oefening gaat 

Na dat ik vannacht zo waar in mijn eigen bed had doorgebracht begon de nieuwe week vroeg, om 05:30 vond Neal dat hij uitgeslapen genoeg was en na dat ik hem voor de tv had gezet kroop ik er zelf onder een dekentje bij. Ik moet nog weer in slaap zijn gevallen, logisch zo vroeg haha want toen ik op keek lag Neal ook weer te slapen. Heerlijk om zo de dag te beginnen. Vandaag stond er weinig op de agenda. Toen Tom ging sporten deden Neal en ik boodschappen en gingen we voor het eerst sinds ik mijn rijbewijs heb door de wasstraat. Normaal laat ik de auto van binnen en buiten met de hand wassen, dat is hier heel normaal of laten we heel decadent iemand aan huis komen om het te doen maar nu dacht ik laat ik deze ‘automatic carwash’ eens proberen. Het is overduidelijk geen Bas autowas want eerst stonden we ruim 20 minuten te wachten voor we aan de beurt waren. En er was maar een man die alles regelde; van betaling tot het nat maken van de auto en het aanzetten van de wasstraat. Ook kon er maar een auto tegelijkertijd in dus we moesten even geduld hebben maar de auto is weer schoon. Neal schrok eerst wel even van de geluiden maar keek al gauw zijn oogjes uit naar wat er allemaal gebeurde. Dinsdag begon met een kleine tegenvaller, ik moest naar het belastingkantoor ome de wegenbelastin van de auto’s te betalen, moet dit voor de 31e van januari en kon ik meteen een boete aftikken. Super fijn.. maar goed meteen alles in de agenda genoteerd zodat ons dit niet nog eens overkomt. Verder dronk ik een eigengemaakte smoothie met Shindy en kletsten we gezellig bij. De middag deden we niet veel, we namen een duik in het zwembad en hadden een ontspannen middag. Om 19:30 stond Mariëlle voor de deur, omdat Tom vakantie heeft had ik haar voor vanmorgen afgezegd en in plaats daarvan kwam ze nu zodat wij met Shin en Ger uit konden. We zijn naar het casino geweest, waar ik zo waar eens wat geluk aan mijn zijde had en met een kleine winst naar huis ging en Tom zoals altijd weer de boventoon voerde. We dronken een drankje en hadden een fijne avond.

De laatste dagen met Tom breken aan, aankomende vrijdag gaat hij weer voor 3 weken op oefening. Dit keer naar Amerika en hij heeft er toch wel zin in, na zo veel jaar de wintertraining in Noorwegen klinken landen als Amerika, Barbados, Curaçao en Santo Domingo een stuk interessanter dus ik kan hem geen ongelijk geven. Voor nu genieten we nog even wat deze dagen met zijn drietjes en volgende week praat ik weer bij. Hopelijk tot dan ☀️.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.