Week 17

Gepubliceerd op 1 mei 2024 om 08:23

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

En toen was het weer stil in huis, na 2 fijne weken zijn Jeanine, Sander en Milou weer terug naar Hollanda. Toch merk ik wel verschil, want waar ik een paar maanden geleden nog echt dagen verdrietig was moest wennen aan de rust en dat we weer met zijn drietjes waren wordt dat gelukkig minder. Tuurlijk het afscheid nemen is en zal waarschijnlijk ook altijd kloten blijven, maar de feelings after worden minder en dat is toch wel fijn.

Woensdag was het voor Neal weer opvang dag. Vorige week vertelde zijn juf dat ze twee nieuwe stagiaires hebben, uit België en dat Neal een van de twee heel erg lief vind. Vandaag toen ik Neal naar binnen bracht mocht ik deze stagiaire juf ook ontmoeten, en hoe; Neal wurmde zich namelijk uit mijn armen om naar haar toe te gaan. Super fijn natuurlijk dat ik hem zonder paniek en tranen kon weg brengen maar in de auto toch stiekem even moeten slikken want heel even wat ik niet nummer 1 maar de juf haha. Ik reed door naar oranje stad waar ik bij de Starbucks aan de blog van vorige week heb gewerkt en daarna liep ik nog even de Zara in om een oranje top te kopen voor konings dag want ja dat wordt natuurlijk hier ook gevierd. De rest van de middag heb ik heerlijk op de bank series gekeken, en om 16:00 pikte ik Neal op van de opvang. Hij had een top dag gehad en de juffen zien ook duidelijk dat hij weer zichzelf is, hopelijk zijn we dan nu toch deze griep en koorts fase voorbij (*klopt het af op tafel). Donderdag was een rustige dag die we vooral veel in en om huis hebben door gebracht, lekker gespeeld en gezwommen.

Een weekend vol gezelligheid, en lang leven de koning 🇳🇱!

Het weekend begon goed want ik had weer een afspraak voor mijn nagels gepland staan op vrijdag, ben gegaan voor oranje heel toepasselijk ook voor morgen. Toen ik thuis kwam, kwam Tom ook net aanrijden en hebben we samen even gegeten. Rond half 2 zaten we in de auto naar Gerben en Elise voor Gerben’s verjaardag. Toch fijn hoor Neal op de opvang en dan samen even ergens heen zonder de hele tijd op te hoeven letten. We aten pizza, dronken een drankje en het was heel gezellig. Zaterdag begon vroeg, Neal was op tijd wakker en vrolijk wat betekend dat hij meteen naar de woonkamer wil om te spelen. We hadden om half 9 bij de eerste kleedjesmarkt afgesproken met Shin en Ger en in oranje t-shirts reden we naar de Superfood. Precies zoals in Nederland was het toch veel “andermans rommel” wat te koop werd aangeboden en op een mini monstertruck voor Neal na hebben we dan ook niks gekocht. Op de tweede kleedjesmarkt troffen we veel collega’s van Tom met vrouwen en kids en werd het een gezellig boel. Na dat Neal heerlijk 2 uur had geslapen reden we begin van de middag naar Oranje stad. Hier waren op verschillende plekken DJ’s en koningsdag feesten opgezet. We hebben de middag doorgebracht op het plein bij renaissance marketplace waar het rustig begon maar al snel gezellig druk werd. Overal oranje shirtjes, Nederlandstalige muziek, springkussens, schminken en ballonnen. Een oranje leeuw liep rond en er was voor de kleintjes een mini speelruimte ingericht. Het was top geregeld en het was een super leuke middag. Neal had de tijd van zijn leven, at oranje poffertjes en een chocolade ijsco. Speelde heerlijk en was vooral lekker gek aan het doen. Rond half 6 reed ik met hem naar huis want hij was bekaf van al de gezelligheid. Tom vierde nog tot een uur of twaalf de verjaardag van de koning en ik keek mijn serie en lag op tijd in bed. Na een heerlijk nachtje waar in Neal door sliep, wat ik op zich wel had verwacht na gisteren brak de laatste dag van Tom op het eiland aan. Hij vertrekt morgen, maandag naar Barbados voor een oefening op de pelikaan (schip). Neal en ik begonnen de dag met een wandeling langs het strand terwijl Tom nog wat uitsliep en eenmaal weer thuis hadden we een fijne rustige dag met zijn drieën. Tegen het einde van de middag hadden we een verjaardag van Tom’s sergeant majoor wat heel gezellig was.

Tijd voor de 14 maanden vaccinatie.. spannend!

Een nieuwe week met voor Neal meteen maandagochtend de 14 maanden vaccinaties. Deze waren vanwege de ziekenhuis opname uitgesteld maar afgelopen week bij de na controle kregen we goedkeuring om ze nu toch te geven. Ik vond het spannend want ik heb eindelijk mijn vrolijke blije kindje terug en dan wordt er weer van alles in hem geprikt. Voor opgesteld natuurlijk dat het goed is, zo wordt hij beschermd maar toch is er ook een kans dat hij eerst weer ziekjes kan worden dat vond ik geen fijn idee. Tom kon gelukkig voor hij weg ging nog even mee, en dat was maar goed ook want Neal vond het echt niet leuk. Toch viel het uiteindelijk alles mee, Neal kreeg alleen een beetje verhoging en was gewoon vrolijk de hele dag. Na de afspraak reden we nog even naar het strand en op de terugweg viel Neal in slaap, helaas was dit korte slaapje van amper een uur het enige wat hij vandaag heeft gedaan en dus lag hij er s ‘ avonds vroeg in. Dinsdag kwam Mariëlle na bijna een maand weer gezellig oppassen. Zij had haar ouders op bezoek gehad, en daarna kwamen Jeanine en Sander bij ons langs dus we hadden haar al een poos niet gezien. Ik had een pedicure afspraak gepland staan en dat was hoooog nodig en ging gezellig met Shindy heen. Die arme mevrouw heeft een potje hard gewerkt om die voetjes van mij weer een beetje fatsoenlijk te krijgen haha. Na de afspraak hebben we nog even geshopt, aanstaande vrijdag hebben we een bootgroep (de eenheid waar Tom bij zit) vrouwen uitje. Meteen ook als afscheid omdat drie lieve vriendinnen het eiland gaan verlaten, en we gaan op chique dus even wat leuks gekocht om aan te trekken! Toen ik weer thuis kwam hebben Neal en ik nog heerlijk in het zwembad gespeeld en viel hij s ‘ avonds op mijn schoot in slaap, zo’n fijn geluksmomentje!

Nou dat was hem weer voor deze week, dankjewel voor het lezen van de blog van deze week en hopelijk spreek ik je volgende week weer ☀️.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.