Week 19

Gepubliceerd op 15 mei 2024 om 08:13

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Waar vorige week zo’n fijne week was geweest, was dat helaas deze week niet het geval. De nachten bereiken deze week een dramatische hoogte (of eigenlijk meer een diepte) punt, waarin we amper 2 uurtjes hebben geslapen. Tel daar mijn maandelijkse periode en een nieuwe doorkomende tand voor Neal bij op en het feest was compleet. Ook merk ik aan Neal dat hij Tom mist, hij trekt willekeurig aandacht in bijvoorbeeld te winkel van papa’s met andere kindjes en wordt dan boos als deze aandacht niet gegeven wordt. Begrijpelijk natuurlijk want hij wordt steeds groter en gaat steeds meer begrijpen. Afijn het is goed om de realiteit te laten zien, en dat het ook hier niet altijd goed en geweldig gaat. Toch zijn er gelukkig ook een aantal leuke dingen gebeurt die ik met jullie wil delen. Lees je mee?

Donderdag was het Hemelvaartsdag, ook nu waren veel winkels gesloten of in ieder geval vroeg dicht. Gisteren is hier Aruba HI-WINDS begonnen, dat is een evenement wat zich focust op kite- en windsurfen. Zowel professionele atleten als beginners kunnen hier hun kunsten laten zien. Ook een vriendin van ons Roos deed mee en daarom besloten we die middag een kijkje te gaan nemen. Rond een uur of 4 kwamen Neal en ik aan op het strand bij de fisherman’s hut, het Korps helpt ook elk jaar mee en hebben een grote tent op het strand staan wat ideaal is met kids.. Het was echt giga druk en bloed heet en ik kan je vertellen dat dit geen goed combinatie was voor Neal die behoorlijk humeurig wakker was geworden en mijn korte lontje vanwege mijn menstruatie. Na dat ik de spullen had uitgepakt en een soort van gesetteld was merkte ik aan alles dat ik een verkeerde keuze had gemaakt! Neal was ontzettend huilerig en wou eigenlijk niks behalve bij mij hangen. Had onze spullen alweer ingepakt om weg te gaan toen Shindy vertelde dat Gerry druk was en dat ook zij daarom liever weg ging om lekker in de airco ergens te gaan eten. We belden de pizzahut en reden die kant op om te gaan eten, konden de kids spelen en moe worden. Nou dat ging dus mooi niet door, eerst plaste Neal de hele achterbank onder toen ik zijn luier nog even wou verschonen om vervolgens bij binnenkomst te horen dat we een afhaal bestelling hadden gedaan en daarom niet binnen mochten eten. Man man man mijn humeur kon niet beter. Ik besloot daarom Shin de jongens, Shin haar moeder en Kelian bij ons thuis uit te nodigen en zo werd het toch nog een gezellige maaltijd met the best pizza’s.

Kennismaking bij de Katten opvang

Na dat ik Neal vrijdag naar de opvang had gebracht reed ik door naar een kennismaking met een Kattenopvang. Omdat deze zomer eindelijk de vakantie naar Nederland op de planning staat, en het niet te doen is meatball voor twee weken mee te nemen zaten we best met onze handen in het haar. Tom had zelfs al gezegd dat hij anders wel niet mee zou gaan, want ja meatball kan niet alleen thuis blijven. Ik besloot wat rond te bellen en kwam uiteindelijk uit bij Katy, een Amerikaanse vrouw die al jaren op Aruba woont en hier een katten opvang is begonnen. Ik had echt geen idee wat ik me er bij moest voorstellen maar het is beter dan gedacht. Ik denk dat meatball niet meer mee naar huis wil als we terug komen want hij krijgt zijn eigen ‘kooi’ maar dit is eigenlijk een te lelijk woord voor hoe mooi de verblijven zijn. Overal boomstammen, trappetjes, bruggetjes en speelgoed. Meatball gaat zijn lol niet op kunnen hier en zo voelt het voor ons toch ook een beetje alsof hij ook op vakantie is. Na deze fijne afspraak reed ik door naar de nagelsalon maar ik even heerlijk twee uurtjes heb ontspannen.

Een verassing voor Moederdag en een heel lief cadeautje!

Het weekend begon zaterdag ochtend op een lokaal marktje waar ik al heen wil sinds we hier wonen maar wat er elke keer niet van komt. Shindy had verteld dat er een kraam is met de aller lekkerste broodjes en taartjes dus ja ene beter excuus om heen te gaan had ik niet. Om half 9 ontmoeten we elkaar en liepen we een rondje, groot was het niet maar wel gezellig. Tot Neal zijn humeur omsloeg en hij moe werd. We moesten best even wachten op het kraampje met de broodjes en taartjes en dit was net even te veel. Gelukkig pakte Shin Neal van mij over zodat we allebei rustig konden worden. Echt mijn kind is de aller leukste, maar ook de aller grootste acteur en dat is als je zelf al niet lekker in je vel zit echt even te veel.. Toen we thuis kwamen heeft Neal heerlijk ruim twee uur geslapen en dat deed hem maar ook mij goed. Toen hij weer wakker was hadden we afgesproken om even de stad in te gaan. Shindy wou even naar de mango en ik wou op zoek naar een leuke tas. Eindstand hebben we leuke dingen gekocht maar alles voor de kids haha. Zondag was het Moederdag. Helaas een zonder Tom die voor mijn ontbijtje kon zorgen, dus maakte ik zelf een theetje en pakte ik een lekker broodje. In bed kreeg ik van Neal (na enig aandringen want hij wou hem zelf houden) een cadeautje. Hij heeft een hele mooie tekening gemaakt op de opvang en ik snap nu wel wat iedereen bedoelt. Deze cadeautjes zijn goud waard. We zaten net op de bank in de woonkamer toen er werd aangebeld en ik mijn woorden wel moest terug nemen. Voor de deur stonden twee mensen met twee dozen. Een ontbijt voor mij en een voor Neal. Tom had dit voor ons geregeld en dat was zo lief. Omdat Gerry ook vandaag bij HI WINDS moest werken was Shin net als mij alleen. We besloten samen te ontbijten bij ons met het heerlijke ontbijtje van Tom en ik kreeg van haar en de jongens een eeuwige roos. Zo’n onwijs mooi cadeautje, heel dankbaar voor. Tegen het einde van de middag reden we langs Wendy’s voor een diner van hamburger en friet en speelden we tot 19:00 bij Shindy. Neal en Odin hadden de grootste lol samen en het was zo leuk om dit te zien.

De nachten bereiken een dramatisch dieptepunt.

Maandag begon vroeg na een dramatische nacht. De hele week zijn de nachten moeizaam maar vannacht was echt hel. Neal is vanaf 22:00 tot ruim 03:00 onrustig geweest. Wou alleen slapen op mij en zodra ik hem weg wou leggen of van me af wou leggen was die wakker en begon meteen te huilen. Geen idee waar hij last van had maar het was heftig en ik besloot daarom de dag op het strand te beginnen. Dat doet mijn humeur altijd 100% goed en ook nu was het heerlijk. Neal liep en ontdekte en ik werd een klein beetje verdrietig van het idee dat de kinderwagen nu wel gauw echt verleden tijd gaat zijn. De rest van de dag deden we niet veel. Keken Disney films en zwommen in het zwembad. Dinsdag ochtend stonden de tuinmannen op de stoep, ik heb dit als verassing voor Tom geregeld die donderdag thuis komt (hij leest deze blog toch niet dus kan het daarom mooi vertellen haha). Hij is natuurlijk bijna 2,5 week weg geweest en de tuin was nogal ontploft met onkruid. Ook voor de deur buiten het hek was het een wildernis en dit is allemaal netjes gemaakt. Scheelt hem weer een klusje, leek me een mooie verassing. Normaal komt Mariëlle op dinsdag oppassen maar na ook nu weer een nacht van amper 2 uur besloot ik lekker thuis te blijven zodat Neal en ik beide onze rust konden pakken en dat deed goed. In de middag voelden we ons allebei beter, en deden we wat boodschappen en verasten we samen met Nikki en Roos Elise voor haar 30e verjaardag. Dat was erg gezellig!

Het aftellen is begonnen, aankomende donderdag komt Tom eindelijk thuis en hier zijn we aan toe. Volgende week een stuk leukere blog dat kan ik je wel vertellen! Hopelijk tot dan ☀️.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.