Week 20

Gepubliceerd op 22 mei 2024 om 08:13

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Deze week kwam Tom na 2,5 week oefening weer thuis, in een voor hem vreemd huis aldus Tom. Zo zegt hij het altijd als hij terug thuis komt en ik het huis weer eens veranderd heb. Ook ging ik voor het eerst in drie jaar naar de sportschool, hadden we een bootfeestje en voelde ik me niet zo lekker. Genoeg beleeft, dus lees maar gauw verder dan neem ik je weer mee.

Nog meer gebroken nachten en Tom eindelijk weer thuis!

Woensdag ochtend bracht ik Neal naar de opvang. Ik had vandaag eigenlijk wat dingen gepland staan maar had gisteren alles afgezegd. Na zoveel gebroken nachten was ik toe aan me time lekker vanuit huis. Ik had het idee om de woonkamer eens te veranderen want na bijna een jaar (we wonen gewoon alweer bijna een jaar op Aruba, echt de tijd gaat zo snel) was ik klaar met onze huidige opstelling. Ik ‘sloopte’ onze grote bank uit elkaar wat resulteerde in twee losse delen, hierdoor lijkt de ruimte optisch groter en het geeft de woonkamer een totaal andere uitstraling. Ook de box ging uit elkaar, na bijna 1,5 jaar werd het wel tijd en eigenlijk werd hij voornamelijk als opslag gebruikt maar toch werd ik echt beetje emotioneel. Het lijkt wel gisteren dat ik zwanger de box in elkaar zette, en nu gaat hij alweer weg omdat mijn baby er te groot voor wordt. Na dit emo momentje was ik wel erg blij met de extra ruimte die we hiervoor terug krijgen en plofte ik na 4 uur sjouwen, slopen, schuiven en schoonmaken op de bank in mijn ‘nieuwe’ woonkamer. Donderdag brak aan en die begonnen Neal en ik met een wandeling langs het strand. Opzich is deze wandel route niet de spannendste want je loopt gewoon over een geasfalteerd wandelpad maar het heeft wel leuke plekjes waar je kunt zitten en zo genoten we onder een grote palata van ons ontbijt en speelden we wat in het water. Omdat Tom vandaag ook thuis komt besloot ik voor de lunch buiten de deur te gaan eten. Toch onze tijd alleen even in stijl afsluiten en daarom reden we naar renaissance marketplace waar we bij café de plaza gingen zitten en Neal een heerlijke pannenkoek at en ik een wrap met carpaccio. Om half 4 was het zo ver en stonden we met meer vrouwen en kids te wachten tot de mannen door de deuren zouden komen. Het heeft toch wel wat hoor, als ze dan een voor een in uniform aan komen lopen. Neal wurmde zich meteen uit mijn armen en nestelde zijn hoofdje in Tom’s nek. Die was helemaal blij dat papa er weer was. Vrijdag was Tom vrij en dat was fijn, we begonnen de dag met zijn drietjes in bed na eindelijk weer een oké nachtje. Omdat het vandaag Neal zijn opvang dat is besloten Tom en ik hem samen weg te brengen en dan door te rijden naar de kazerne om te gaan sporten. Ja je hoort het goed; sporten. Ik bedenk me nu dat het misschien wel 3 jaar geleden is dat ik voor het laatst gesport heb, ik bedoel ik wandel veel maar echt sporten dat is toch al wel ff geleden. Tom ging crossfitten en ik ging de gewone gym in. Liep 4 km hard, deed was benen en bil oefeningen en ontdekte wat nieuwe apparaten. Toen we thuis kwamen deden we lekker helemaal niks, we lunchten en keken serie. Fijn even samen op de bank hangen in alle rust haha.

Gelukkig konden de mannen met een klein bootje worden opgehaald. Anders hadden ze het feest echt gemist..

Het weekend was begonnen en we hadden super leuke plannen namelijk een boot feest. Dit was een pre birthday feest voor Shin die aanstaande dinsdag jarig is. En een afscheidsfeestje voor de 3 koppels die deze zomer terug naar Nederland en Curaçao gaan. Tom moest om half 1 nog wel even naar het werk om samen met twee anderen wat dingen van de pelikaan* te halen die vandaag was aangekomen op het eiland. Dit zou maar eventjes duren maar zoals wel vaker verliep dit niet volgens plan. De kraan waarmee ze de frisc van en op de peli moesten laden bleek kapot en ze moesten wachten op een burger kraan. Dit duurde en duurde en ja hoor Tom appte dat ze het feestje zouden gaan missen. Ik had echt even een huilbui want had me zo verheugd op dit uitje samen. Dit is voor het eerst dat we dit gingen doen sinds we hier wonen en nu zou het niet door gaan.. eenmaal aan boord met de rest werd er gelukkig geregeld dat bij een van de snorkelpunten Martijn (een vriend en collega) in het speedbootje naar de kant zou varen om zowel Tom als Loek en Jason op het te halen. Zo konden ze gelukkig amper 3 kwartier later toch aansluiten op het feest. En men wat was het leuk, er was een glijbaan, een swing en een duikplank en er kon gesnorkeld worden. Ook was er muziek en natuurlijk drank in overvloed. Echt een top feestje! Zondag na weer een slechte nacht (ik was blij dat ik om 20:15 al thuis was gekomen om Mariëlle over te nemen en om 22:00 in bed lag) begonnen we op bank met de wedstrijd van PEC of nou ja Tom, ik ging met Neal boodschappen doen voor de bbq bij Shin en Ger. Na 3 peuter tantrum aanvallen in de winkel omdat meneer iets niet mocht pakken waren we rond 12 uur weer thuis. Ik dacht dat Neal moe was, gezien die uitbarstingen in de winkel maar eenmaal thuis wou hij absoluut niet slapen. Ik besloot uiteindelijk om half 2 in de middag om bij hem te gaan liggen en binnen een paar minuten viel meneer in slaap. Na 2 uur waren we weer wakker en reden we naar Shin en Ger voor een bbq. De kinds speelden en het was een gezellige middag/avond.

* De pelikaan is het schip waar ze mee naar Barbados zijn geweest.

Maandagochtend werd ik niet zo fit wakker; hoofdpijn, verhoging en dat in combinatie met giga spierpijn van het sporten en het zwaaien aan de swing tijdens het bootfeestje maakte dat ik me niet fijn voelde. Neal en ik deden vandaag dan ook verder weinig. Ik was vergeten te vertellen dat Tom zaterdag een glijbaan voor Neal heeft opgehaald, dus verplicht zat ik ook vandaag een uur buiten terwijl hij op en van de glijbaan ging. Echt leuk hoor en zo grappig om te zien hoe trots hij elke keer weer is als hij naar beneden glijd. Dinsdag kwam Mariëlle en had ik een afspraak voor mijn wimpers gepland staan. Na deze afspraak ontmoette ik Shin en haar moeder want Shin is jarig vandaag; Masha Pabien dushi! S ‘ middags schreef ik deze blog en speelde met Neal en zijn treinbaan. Een gewoon rustig dagje!

Mama helpen met het schrijven van de blog

Samen smoothie maken is toch het aller leukste 

Nou dat was hem weer voor deze week, dankjewel voor het lezen van de blog en hopelijk ben je er volgende week weer. Tot dan ☀️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.