Week 38

Gepubliceerd op 25 september 2023 om 08:10

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Deze week kwam Mariëlle voor de eerste keer oppassen, waardoor ik wat (wel verdiende) me-time had! Zijn Neal en ik voor het eerst alleen samen naar het strand geweest, hadden we een leuke meiden middag bij het zwembad en hadden we 2 spannende dagen met een prachtige uitkomst. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder.

Ik eindigde de blog van vorige week dat we heerlijk de zondagmiddag door hadden gebracht op het strand. Om deze dag af te sluiten besloot ik na dat Neal in bed lag voor Tom en mij ijs te gaan halen. Helemaal zin om het ijs op te eten kwam ik thuis, tijdens het inparkeren van de auto nam ik de bocht te krap waardoor ik de muur schaafde.. Met een grote beschadiging op de auto tot gevolg. Beide waren we erg geschrokken en de zin in ijs was meteen weg. Als dit de voorbode was voor de nieuwe week beloofde dat niet veel goeds.

Gelukkig begon de maandag niet zoals we de zondag avond hadden afgesloten, Tom kreeg op het werk van een collega het telefoonnummer van een autospuiterij en deze gaf gelukkig aan dat de schade makkelijk te verhelpen was. Eind van de week kunnen we de auto inleveren. Neal en ik hadden deze maandag weinig op de planning staan. Ik had nieuwe korte broeken nodig en daarom besloot ik naar de stad te rijden, we hebben lekker gestruind en ik ben goed geslaagd voor twee nieuwe broeken. Op de weg naar huis stopten we bij de supermarkt voor boodschappen. Bij de ingang besloot ik eens te gaan tellen hoevaak we zouden worden aangesproken, Neal in een winkelwagentje is erg in trek en ook nu vanaf binnenkomst tot we weer naar buiten liepen zijn we 13 keer aangesproken. Oooh toetie, he is so cute, hi baby, hi handsome zijn een aantal dingen die onze kleine charmeur te horen krijgt. Hij vind al die aandacht wel leuk, maar het zorgt er niet voor dat ik snel in en uit de supermarkt ben haha!

Wil ik een foto maken kijkt hij zo, zegt er iemand tegen hem hoe leuk die is kan die niet stoppen met lachen. Kleine charmeur.

Dinsdags stond om 9 uur Mariëlle op de stoep voor een eerste keer oppassen. Ik was best gespannen want hoewel de kennismaking prima was verlopen was dit natuurlijk geen garantie. Neal was moe, maar ik besloot hem wel wakker te houden tot Mariëlle er was. Zij zou hem immers uit bed halen en misschien was dat te verwarrend voor hem. Dit was achteraf gezien niet de beste keuze want hij begon al snel te huilen. Credits naar Mariëlle die zich er niet door uit het veld liet slaan, ze troostte hem en daarna heeft ze hem in bed gelegd. Toen Neal sliep ben ik boodschappen gaan doen en toen ik terug kwam heb ik me opgesloten in de slaapkamer voor de studie. Neal werd wakker en ik hoorde juf Roos en gezellige geluiden. Dit stelde me gerust! Tegen kwart over 11 ben ik de deur uit geglipt zonder dat Neal mij zag om te gaan lunchen met Inge, Nikki, Elise en Kayleigh. We zaten bij Twist of Flavors, het was erg gezellig. Wel werden we op een gegeven moment beetje omsingeld door een drietal salamanders en leguanen. Ze doen niks maar een was best groot, en toen zaten we als 5 volwassen vrouwen met de benen omhoog! De lunch was lekker en eenmaal thuis had Neal heerlijk gespeeld en zag Mariëlle het wel zitten om voor vast te komen oppassen. Je snapt ik ben een blije mama.

Voor dat ik vertel wat we ‘ s woensdags allemaal gedaan hebben begin ik eerst met het aller belangrijkste wat deze week is gebeurd. Want eigenlijk stonden dinsdag en woensdag vooral in het teken van afwachten, hopen en wat schiet gebedjes. Jeanine mijn vriendin en nichtje liep al een paar dagen over de uitgerekende datum en had mij op maandag avond laten weten dat HET begonnen was. Ik geloof dat ik nu zenuwachtiger was dan toen ik zelf moest bevallen. Maar op woensdag avond om 20u10 is hun prachtige dochter Milou geboren. Toen ik het mooie nieuws hoorde kon ik niet stoppen met huilen, wat een heerlijk meisje is deze wereld rijker. En wat een trotse tante ben ik!

Met toestemming mag ik deze foto plaatsen. Het dekentje heeft mijn moeder voor haar gemaakt. Oh wat een snoetje!!

Woensdagochtend zijn Neal en ik naar het strand gereden. We hebben natuurlijk al vaak op het strand geluncht maar echt meerdere uren op het strand zitten, zwemmen en spelen hadden we nog niet eerder met zijn twee gedaan. Vooral omdat Neal overal heen kruipt en enigszins vermaakt moet worden en ik daardoor geen moment rust heb, is de reden dat we dit niet eerder hebben gedaan. Maar zondag ging het zo goed met de nieuwe tent dat ik dacht laten we het proberen. En met succes kan ik wel zeggen, we hebben gezwommen, gespeeld en Shindy en Oann kwamen ook nog even voor een plons. Toen zij weg gingen heb ik Neal een fles gegeven en heeft hij ruim een uur in de tent liggen slapen waardoor ik ongestoord met een podcast op in de zon kon liggen. Wat een geluksmoment! Omdat Gerry de man van Shindy 2 weken op oefening is, aten Neal en ik vanavond gezellig bij haar en de jongens. Ook hebben we nog gewandeld bij Casibari rock formations. Toen ik tegen 18:15 terug naar huis reed viel Neal in slaap en kon ik hem thuis na een (droom)voeding slapend weg leggen. Vandaag was echt een fijne dag!

Op vrijdagmiddag stond er een verjaardag op de agenda, helaas ging deze wegens een zieke jarige niet door en vroeg Shindy in de app wie er zin had om te komen zwemmen bij haar thuis. Tegen het einde van de middag reden we bepakt en bezakt (echt eerlijk de dagen dat je met 1 tas ergens naar toe kon had ik meer moeten waarderen haha) naar hun huis. Roos en Nikki sloten ook aan en we hebben gekletst, gezwommen en een wijntje gedronken. Heerlijk van die onverwachte plannen die zo gezellig zijn. Het weekend was rustig. Neal was zaterdag 9 maand wat ik best een ding vond, hij is gewoon nu even lang bij ons als ik zwanger ben geweest en vooral met kleine Milou besef ik hoe groot hij wordt. Verder hebben we lekker in huis gerommeld, is Tom op zaterdag een whiskey wezen drinken met een collega en genoot ik van een groot glas rosé en een romantische komedie. Prima weekend.

Dankjewel voor het lezen van de blog van deze week, hopelijk ben je er volgende week weer β˜€οΈ.

Reactie plaatsen

Reacties

Oma Greveling
een jaar geleden

Lieve kleindochter.
Weer een fijne blog, ik ben blij dat het met MariΓ«lle wat geworden is en nu heerlijk 2 morgens in de week een beetje tijd voor jezelf te hebben geniet van deze morgens , fijne nieuwe week ik kijk nu al weer uit naar je volgende blog πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹β€οΈ