Week 40

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 om 08:12

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

De eerste dagen van deze week was het erg warm op het eiland, er stond weinig tot geen wind waardoor we veel binnen hebben doorgebracht. Omdat we weinig hebben gedaan deze week neem jullie daarom alleen mee op de dagen dat we wel iets gedaan hebben. Het zal een dus een kortere blog worden dan jullie van mijn gewend zijn.

Op dinsdag stond Mariëlle om 9 uur voor de deur. Neal was meteen blij om haar te zien wat mij echt een fijn gevoel geeft. We kletsten wat en tegen kwart over 9 ben ik de deur uit gegaan. Om 10 uur had ik een afspraak staan voor mijn nagels en voor die tijd wou ik nog even langs de Starbucks. Ik bestelde voor de verandering geen iced chai latte maar koos voor de pumpkin spice latte ook echt heerlijk zelfs terwijl het niet koud is buiten haha. Om even voor 10 was ik bij de nagelsalon waar ik heerlijk in de airco met aipods in 2 uur lang heb gezeten, top combinatie! Na 20 minuten in mijn afspraak kwamen er twee dames en een klein meisje binnen. Het meisje bleek 3 jaar te zijn en dit was haar eerste manicure met haar moeder en tante. Ik heb nog nooit een 3 jarige zo goed en lang stil zien zitten. Ze kreeg regenboog unicorn glitter nagels en vertelde verhaaltjes over de paw patrol poppetjes die ze mee had genomen. Heel gezellig! Met het eindresultaat van mijn eigen nagels ben ik erg blij. Op de terug weg reed ik langs Roos en Martijn. Roos had kippensoep gemaakt maar dit was een erg grote pan geworden voor iemand die over 2 dagen naar Miami vertrekt voor vakantie. Na een whatsapp bericht in de groepsapp (lees; KIPPENSOEP, KOM DAT HALEN ja echt met capslock haha) haalde ik een bak op. En het was HEEERLIJK! De rest van de middag speelden Neal en ik op zijn kamer in de airco en hadden we gewoon een rustige dag.

’ S Woensdags ging ik om 9 uur toen Mariëlle er was direct de deur uit. Ik reed naar Santos koffie tentje waar ik een verse jus en english muffin bestelde als ontbijt. Ik had al een tijd geen nieuwe blog geschreven voor How About Mom en dit stond voor vandaag op mijn agenda. Bij Santos werd het met de minuut drukker en steeds meer toeristen hadden net als mij het idee om hier te ontbijten. Daarom besloot ik na dat ik mijn eigen ontbijt op had om nog even naar de Starbucks te rijden en daar mijn blog verder uit te werken. De lucht trok helemaal donker en in de verte hoorde ik al knallen. Gelukkig kwam ik droog aan en na nog ruim 1,5 uur had ik niet een maar twee blogs geschreven. Wanneer deze online staan op de website https://howaboutmom.nl/author/natalja/ zal ik dit met jullie delen. Ik reed met een omweg via de high Rise terug naar huis om nog even met mijn vriendin Joyce te kunnen bellen en waar het uiteindelijk bij de Starbucks 1 km vanaf de high rise droog was gebleven ondanks de donkere lucht. Lag hier zo veel water dat de straten blank stonden. Eenmaal thuis hadden Neal en Mariëlle samen ook een leuke ochtend gehad en fijn gespeeld.

Donderdags had Tom zijn eerste papa dag. We hadden bedacht om met zijn drieën naar de zoo te gaan. Geen idee wat we ons er bij voor moesten stellen, en of het te vergelijken was met de Nederlandse dierentuin reden we richting Philip’s Animal Garden. Bij het betalen van de entree kregen we twee zakjes voer om aan de viervoetige dieren te geven. We begonnen bij de ezeltjes. Eentje liep vrij rond en zocht ons op, Neal keek zijn oogjes uit en met een beetje hulp aaide hij het beestje over zijn neus. Tot daar ging overigens ook Neal zijn interesse want hoewel hij meer rond keek dan de laatste keer dat we in Nederland op een kinderboerderij waren geweest, leek hij nu de kindjes die rondliepen interessanter de vinden dan de apen, de kameel en de struisvogels. Des al niet te min hebben we een leuke ochtend gehad en waren zowel Tom als ik verbaast over het verschil in dieren wat er toch nog waren. Tegen einde van de middag reden we naar Shin en Gerry, Oann was vandaag 6 maand oud en ze hadden een taartje gehaald. Een uitnodiging om bij hun taartje te komen eten en daarna pizza te bestellen konden we natuurlijk niet afslaan. Neal heeft gespeeld met Odin en Oann en we hadden een gezellige avond.

Op zaterdag kreeg ik eindelijk waar ik volgens Tom al veel te lang over zeurde. Onze verhuurder is akkoord gegaan met ons verzoek om een airco in de woonkamer te plaatsen JEEJ! Met een beetje geluk kunnen we volgende week al normaal op de bank zitten en tv kijken zonder dat het zweet van het lijf loopt. Mijn dag kon niet meer stuk zoals je kunt begrijpen. Rond een uur of 12 wou ik met Neal naar de winkel gaan maar trok de lucht helemaal donker, Tom zei dat het slim was even te wachten en hij kreeg gelijk. Het kwam met bakken uit de lucht en dit heeft de hele middag aangehouden. Het is hier echt het ene uiterste naar het andere uiterste en het blijft gek dat ondanks dat het noodweer is de temperatuur gewoon lekker 30plus blijft. Dit is in Nederland niet voor te stellen haha. Ik had om 5 uur mijn afspraak voor de wimpers staan en bij thuiskomst kwamen Shindy en Gerry langs voor een gezellige borrelavond. We speelden levensweg en ik won voor denk ik de aller eerste keer een spel van Tom!

’ s Zondags deden we lekker niks, Neal wil nog steeds niet goed eten. Met moeite gaat er een potje warme maaltijd in en brood is compleet drama. Gelukkig drinkt hij goed en speelt hij lekker. Maar ben wel echt benieuwd wanneer dit drama met eten over is.. We keken voetbal en hadden een fijne middag met zijn drieën in het zwembad.

Bedankt voor het lezen van de blog van deze week, hopelijk ben je er volgende week weer β˜€οΈ.

Reactie plaatsen

Reacties

Je Pa
een jaar geleden

Ha, Ha, als het regent regent het ook harder dan in Nederland. Maar weer een leuke blog, thanks hiervoor. I Love You!!

Oma Greveling
een jaar geleden

Toch wel een leuke blog liefje, ik ben altijd heel blij als ik je blog lees, vorige week den ik echter niet aan jouw blog toegekomen omdat onze terugreis dagen er in vielen maar we spreken elkaar πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹β€οΈπŸ’™