Week 41

Gepubliceerd op 16 oktober 2023 om 08:22

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Dat was weer een leuke week op het eiland. Ik had contact met de redactie van How About Mom over mijn blogs voor dit platform, de airco werd bezorg en gemonteerd jeej!! We hadden een fijne tweede papa dag van Tom met zijn drietjes en vierden Gerry zijn 32ste verjaardag. Kom, dan neem ik je weer mee in een nieuwe week.

Op maandag stond zoals elke week weer de grote schoonmaak op het programma. Afgelopen weekend hadden we niet veel op de planning staan waardoor ik al aardig wat taken van de to do list had gevinkt. Super chill want hier door was ik vroeg klaar en kon ik terwijl Neal zijn ochtend slaapje deed zelf ook nog even in bed kruipen. Heerlijk zo’n luie maandag. Dinsdag ochtend had ik weer een paar uur voor mezelf en toen Mariëlle om 9 uur voor de deur stond ging ik er ook snel vandoor. Ik reed naar Oranje stad waar ik aan het water bij de Starbucks heerlijk heb ‘gewerkt’. Ik had een mail ontvangen van de redactie van How About Mom; Ze hadden al een tijdje niks van me gehoord en waren benieuwd of er al een nieuwe blog in de maak was. Zoals ik vorige week vertelde had ik er net niet een maar twee geschreven dus dat was toevallig en deze heb ik dan ook meteen verstuurd. In de mail las ik ook dat ze het fijn zouden vinden om elke maand een of meerdere blogs aangeleverd te krijgen om zo de content zo rijk en veelzijdig mogelijk te houden. Of dit voor mij haalbaar zou zijn? Omdat ik nu 2 ochtenden per week mijn handen vrij heb reageerde ik enthousiast dat dit zeker mogelijk is. Houd mijn social media in de gaten om te zien wanneer er een nieuwe blog voor www.howaboutmom.nl online komt. Verder heb ik lekker gestudeerd en na ruim 3 uur druk bezig te zijn geweest sloot ik mijn vrije ochtend af met een wandeling door de stad.

’ s Woensdags zou Mariëlle komen maar kreeg ik bij het wakker worden een berichtje van Tom dat ik thuis moest blijven omdat de airco voor 12 uur geleverd zou worden. Ik heb daarom lekker in huis gerommeld en nog wat dozen uitgezocht die in de rommelkamer staan. Zoals gebruikelijk op Aruba werd de airco uiteindelijk pas om 10 voor 2 bezorgd en had ik in principe mijn vrije ochtend prima door kunnen laten gaan. Maar ja als je alles van te voren weet hé haha. Neal en ik hebben verder boodschappen gedaan en lekker de middag spelend doorgebracht.

Op donderdag stond Tom zijn tweede papa dag gepland. Hij had gisteren geopperd om vandaag te gaan wandelen aangezien we toch altijd vroeg wakker zijn. Zo gezegd zo gedaan liepen we om 10 voor 8 bij Westpunt. Het was nog vroeg en daardoor prima wandel temperatuur, je wandelt vlak langs de zee dus het windje was heerlijk. Na een wandeling van ongeveer 4 km kwamen we terug bij de auto met een slapende Neal. Die we bij thuiskomst nog even slapend weg hebben kunnen leggen. Ik had vanmorgen afgesproken om met mijn goede vriendin Cheryl te facetimen. Zij is net mama geworden zoals je in weekblog 39 kon lezen en ik was benieuwd hoe het nu met ze ging. Hoewel het toch anders is om het kleine mannetje via de telefoon te zien en niet in het echt te kunnen knuffelen was het fijn om hem zo toch te zien en met Cher bij te kletsen. Tegen half 11 had ik met Shindy afgesproken in Oranje stad. Gerry is vrijdag jarig en ze wou even kijken of ze nog een leuke party outfit kon vinden. Dat is gelukt en ze zag er prachtig uit. De rest van de middag brachten Tom, Neal en ik door op het strand waar we lekker zwommen en ontspanden. Ik weet niet of het ooit gaat wennen om zo dichtbij het strand te wonen maar we genieten er ontzettend van!

Op vrijdag begon het weekend! Gerry is vandaag 32 geworden en vanavond stond zijn verjaardag’s feest op de planning. Het feest had een constructie thema omdat hij een aantal jaar geleden met een collega in een TE grappig filmpje heeft gespeeld toen hier op Aruba de botenloods werd verbouwd. Dit filmpje gaat, hoewel het jaren geleden is opgenomen nog steeds rond en het leek Shindy daarom leuk om dit als thema te gebruiken. Ze hadden hun tuin helemaal omgetoverd tot bouwplaats met linten en ladders, ook de taart was helemaal in style met daarop foto’s uit het filmpje. Het was top geregeld. Ik zou niet zo lang blijven vanwege Neal maar was gelukkig nog niet naar huis toen Elise en Gerben als verassing nog even langs kwamen met baby Jotam. Zij zijn vorige week ouders geworden en niemand had daarom verwacht dat ze vanavond zouden komen. Erg leuk en wat een waanzinnig knappe baby! Toen ik tegen 7 uur thuis kwam was Neal natuurlijk nog helemaal actief en het koste daarom ruim een uur voordat hij sliep. De rest van de avond heb ik de nieuwe serie op Videoland; Een grote familie (toch fijn die 6 uur tijdsverschil want in Nederland was het al zaterdag waardoor de eerste afleveringen al online stonden) gekeken.

’ s Zaterdags begon de dag met baby tv in bed. Neal was vannacht een aantal keer in totale paniek wakker geworden waardoor mijn nachtrust niet bepaald top was en het was daarom heerlijk om zo de dag rustig te beginnen. Vandaag werd de (langverwachte) airco geïnstalleerd, een aantal van Toms collega’s waren opgetrommeld om te komen helpen want dat ding was zo groot en moest daarom op het dak komen omdat hij nergens anders goed paste. Nou dit ging wonderbaarlijk snel haha echt fijn. Shindy kwam gezellig mee en we hebben samen gegeten, ze had ook nog een stuk taart van de verjaardag van Gerry mee genomen. Die wou ik graag proeven en oh my wat was die lekker!! Vanavond hebben Tom en ik twee afleveringen van de verraders gekeken en lagen we op tijd in bed. Verder hebben we zondag niet veel gedaan. We hadden nog wat afleveringen van expeditie die we terug moesten kijken dus deze stond aan op de tv en we genoten van deze rustige chille zondag.

Morgen komen Dylan, Bernadette en baby Thom aan op Aruba voor een heerlijke vakantie van twee weken, ze logeren gezellig bij ons in huis. We hebben super veel zin om samen met hun het eiland nog verder te ontdekken. Ben je benieuwd naar wat we allemaal gaan doen? Dan zie ik je graag volgende week weer, voor nu bedankt voor het lezen van deze blog en maak er een mooie week van ☀️.

Reactie plaatsen

Reacties

Robbert Mosman
een jaar geleden

Geniet van jullie vrienden en het bezoek uit Nederland