Week 42

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 om 10:15

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

De tijd vliegt als het gezellig is, de eerste week met Dylan Bernadette en baby Thom zit er alweer op. Het was een week van wennen met 4 volwassenen en 2 baby’s in een huis maar het is vooral erg gezellig en we genieten met volle teugen. Benieuwd naar wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan snel verder dan neem ik je mee.

Maandagavond was het zo ver om 17:15 is Tom naar de Airport gereden om Dylan, Bernadette en baby Thom op te halen. Omdat het met Neal zijn bedtijd niet lekker uit kwam besloot ik thuis te blijven. Ik checkte voor de laatste keer op de logeerkamer of alles gereed was, en bracht Neal naar bed. De kleine meneer had net zijn ogen gesloten toen ik geluiden hoorden vanuit de woonkamer. ZE WAREN ER! Alsof Neal het aanvoelde sliep hij ondanks alle geluiden lekker door en na dat ook baby Thom geknuffeld was en lekker in bed lag (ook dit ging verbazingwekkend snel) genoten we buiten van een welkom’s drankje en praatten over hoe de vlucht was gegaan en dat we zo veel zin hebben in de komende twee weken. Omdat Tom nog een aantal dagen moet werken besloten we om 22:00 dat het tijd was om allemaal naar bed te gaan.

De nacht verliep helaas vrij beroerd. Zo goed als Neal de avond had door geslapen zo onrustig was hij s’ nachts. Uiteindelijk is hij tussen 01:30 en 04:00 wakker geweest waardoor ik eieren voor mijn geld koos en mijn kussen naar het logeerbed op zijn kamer verplaatste. Na een volle week doorgeslapen te hebben was ik redelijk gebroken van deze nacht, maar de gezelligheid van onze vrienden in de woonkamer maakte alles goed. Neal vind baby Thom erg interessant, hij raakt hem met zijn vingertjes aan en als Thom geluidjes maakt dan kijkt hij erg geïnteresseerd. Om 10:00 had ik een afspraak voor mijn wimpers gepland staan, Neal mocht fijn bij Dylan en Bernadette blijven. Tegen het einde van mijn afspraak werd ik gebeld; Neal was moe en of hij naar bed mocht. Tuurlijk, Dylan bleek hier een natuurtalent in te zijn want binnen enkele minuten had ik een whatsapp berichtje dat Neal al sliep! Nu ik geen haast meer had om thuis te komen, besloot ik Starbucks voor ons alle 3 op te halen. De rest van de middag hebben we gezwommen en brachten we door in en rond om het huis. Na dat Tom thuis was gekomen is de bbq aan gegaan. Die middag hadden Bernadette en ik boodschappen gedaan en een groot stuk vlees voor op de bbq gekocht. Deze bleek NOG lekkerder te zijn (zie foto) dan we hadden verwacht en onder het genot van een glas cava genoten we van het heerlijke eten.

Boodschappen doen met twee kids, een hele onderneming haha maar wel onwijs gezellig. 

Het vlees, zo mals het smolt in je mond.

Om het vlees te kruiden hebben we Steak seasoning canadian blend van Badia gebruikt. Echt the best!

Woensdag ochtend besloten we naar het strand te gaan, Tom moest gewoon werken vandaag dus we gingen met zijn drieën en de baby’s. Een hele volksverhuizing maar dat was het meer dan waard. Voor baby Thom was het de eerste keer op het strand en in de zee gaf hij geen kick. Zo heerlijk om te zien. Dylan is een foto en videograaf en van deze kwaliteiten wou ik maar al te graag gebruik maken. Hij schoot prachtige beelden van Neal en van mij en Neal en ik kan niet wachten die stuk voor stuk te delen op mijn Instagram. Na 3 uurtjes waren de kleintjes er klaar mee en reden we naar huis. Tom belde om te vertellen dat hij morgen en vrijdag niet meer naar het werk hoeft en lekker vakantie heeft tot Dylan en Bernadette naar huis gaan. Dat was ontzettend goed nieuws want nu kunnen we fijn met elkaar vakantie vieren.

Overduidelijk te zien welke van de drie foto’s door Dylan zijn gemaakt. Echt waanzinnig mooi om deze herinneringen te hebben. Hij gaat wel all in voor de perfecte foto zoals je kan zien haha!

Na dat op donderdag de mannen buiten de deur afspraken hadden bij de kapper en om te sporten, hadden Tom en ik s’ avonds een avond met zijn twee. Tegen Dylan en Bernadette hadden we gezegd lekker uit eten te gaan. Het is tenslotte hun vakantie en baby Thom doet het zo goed dat we dat prima aandurfden. Nou aan Thom hadden we inderdaad geen kind maar Neal daar in tegen had nergens zin in en het duurde uiteindelijk ruim 2 uur voor hij goed en wel in bed lag. Daarna waren we zo moe dat na een aflevering van onze serie op de beamer we besloten naar bed te gaan. Vrijdag was het mommy’s night out. Om Bernadette ook het nacht leven van Aruba te laten zien werden we om half 9 door Shindy opgehaald en reden we naar de High Rise. We begonnen met een cocktail bij Bugaloo maar hier stond de muziek zo hard dat we na amper 20 minuten al een zere keel hadden van het schreeuwen dat we besloten door te gaan naar de Gusto! We dronken cocktails en namen shotjes en hadden de tijd van ons leven. We sloten de avond af met een vette hap van Wendy’s. Het was een avond voor in de boeken maar zo voelde ik mij de volgende ochtend niet. Misselijk en met een giga kater werd ik zaterdagochtend wakker. Man man man wat een ellende, vrijdag avond waren ze bezig geweest met de airco (nee die doet het nog steeds niet) en was het hele huis een grote stof bende geworden. Er moest dus worden gepoetst en hoewel ik er alles voor over had gehad me niet zo vreselijk te voelen kwam ik daar door wel onder het schoonmaken uit. Wat was ik beroerd! Uiteindelijk werd ik pas tegen een uur of 2 weer een beetje het mannetje. Neal was echt een held, die was rustiger dan normaal en zat veel bij me alsof die door had dat mama zich niet lekker voelde. Nou voor mij de komende tijd niet meer zo veel alcohol ben er wel even van genezen.

Neal sliep al toen er vanwege het plaatsen van de airco werd geboord, al slapend heb ik hem zijn koptelefoon op gedaan waardoor hij lekker door heeft geslapen.

MOMMY’S NIGHT OUT. We begonnen met een cocktail bij Bugaloo. De arubariba 🇦🇼, mijn favoriet.

Met mijn favoriete eiland Dushi, toen ik nog wel recht op mijn benen kon staan haha.

Op zondag begonnen we de dag met heerlijke Arubaanse pastechi. Na dat zowel Neal als baby Thom een dutje hadden gedaan was het tijd om naar de kazerne te gaan. Watersport was geopend en de hele volksverhuizing ging die kant op. Tom en Dylan hebben gewakeboard en ook Bernadette heeft op de waterskië’s gestaan. Een aantal van Toms collega’s waren er met vrouw en kinderen en het was een gezellige middag! Oh ja vanmorgen is dan EINDELIJK de airco volledige afgemaakt en we genieten van een heerlijk koele woonkamer. Schaatsend naar de koelkast zoals Tom zegt. Wat een verademing.

Neal staat elke keer als Thom in de schommelstoel zit er bij te kijken zo schattig om te zien.

DAAR IS DIE DAN!

Aankomende week willen we nog een aantal leuke dingen gaan doen zoals; Een bezoek brengen aan Arikok National Park, we willen naar babybeach, gaan Bernadette en ik gezellig samen lunchen en hebben Tom en Dylan nog een boottocht gepland staan. We hebben er zin in! Bedankt voor het lezen van de blog van deze week, hopelijk ben je er volgende week weer. Tot dan ☀️!

Reactie plaatsen

Reacties

Je pa
een jaar geleden

Weer een leuke blog, veel plezier samen

Bernadette Wijermars
een jaar geleden

Spetterende week zeg 🥰🤪
Erg leuk

Oma Greveling
een jaar geleden

Nou heftig hoor een kater, mooi dat je dat niet nog een keer wil, je zult dit waarschijnlijk ook nog lang en vaak moeten horen denk ik, voordeel hiervan dat het wel zo voordelig uitgaan is ook 🤣🤣🤣 maar toch verder heerlijk genoten van jullie bezoek deze week dat is fijn, geniet nog lekker deze week met elkaar tot de volgende blog 😘💋💋💋💋❤️