Week 27

Gepubliceerd op 10 juli 2024 om 08:12

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Ik vind die laatste weken voor het zomer verlof en dus de vakantie altijd zo rommelig en onrustig. Het aftellen is echt begonnen en de eerste inpak lijstjes zijn gemaakt en naast de ‘voorbereidingen’ verschijnen ook de eerste Nederlandse afspraken in de agenda, zo leuk! Verder ging Neal deze week voor het eerst van 2 naar 3 dagen opvang, ging ik eindelijk weer naar de sportschool, dronken we op donderdag cocktails in het zwembad van een hotel en namen we ‘afscheid’ van Mariëlle als Neal zijn oppas. Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder.

Voor het eerst 3 dagen naar de opvang, extreme spierpijn en cocktails in het zwembad.

Ik eindigde de blog van vorige week dat Neal helaas weer te maken had gekregen met een dubbele oorontsteking en dat ook ik niet lekker was geworden. We brachten daarom wat meer tijd thuis door en deden het rustig aan. Dit in combinatie met de neusspray en zetpillen hebben Neal goed gedaan en daarom kon ik hem s ‘ woensdag met een gerust hart naar de opvang brengen. Hij was blij dat hij er weer was en toen de juf haar armen naar hem uitstak wou hij meteen naar haar toe. Ik nam snel afscheid want ik had mijn eerste laserbehandeling gepland staan. Geen idee wat ik precies kon verwachten ging ik heen en stond ik na amper 10 minuten alweer buiten en wat mijn eerste ‘sessie’ gedaan. De afspraak was voor mijn bikini lijn en ik had toch stiekem verwacht na een bevalling te hebben meegemaakt het wel minder akward te vinden maar dit was niet zo haha. Maar qua pijn viel het me gelukkig wel alles mee. Na de laserafspraak reed ik naar de kazerne om te sporten en dit was zalig maar ook pittig na 2 weken niks te hebben gedaan, ik wist vrijwel meteen dat ik morgen niet ging kunnen lopen van de spierpijn. Shindy had lunch geregeld en na dat ik nog even snel wat nieuwe kleren voor Neal had gescoord bij de Zara (de sale is weer begonnen!!) reed ik naar haar toe voor een verrukkelijke clubsandwich. Donderdag ging Neal voor het eerst ook naar de opvang. Ik was wel benieuwd hoe dit ging zijn maar hij vond het allemaal prima en ging bij binnenkomst lekker spelen. Na dat ik gesport had en me thuis klaar had gemaakt kwam Shindy mij ophalen om naar Roos te gaan. Roos en Martijn zitten momenteel in het Gold Coast hotel omdat zij helaas over een week terug vliegen en verhuizen naar Nederland. We hadden een heerlijke middag met Margarita’s en Aruba Ariba cocktails in het zwembad en hoewel ik me goed had ingesmeerd ben ik behoorlijk verbrand. Toch gek dat voor hun het avontuur er alweer op zit, zij hebben hier 3 jaar gezeten en gaan terug naar ‘huis’ terwijl naar mijn idee ik pas net op Aruba woon. Toch is niks minder waar en vinken wij 10 juli ons eerste jaar ook al weer af. De tijd vliegt als je het leuk hebt en dat is absoluut waar. Vrijdag moest ik na dat ik Neal had weg gebracht echt even zin maken om naar de kazerne te rijden. Ik had zo ongeveer overal spierpijn waar je maar kunt bedenken maar ben toch blij dat ik lekker een uur cardio heb gedaan want hierdoor was de spierpijn zaterdag al een stuk minder.

Het weekend was leuk, we begonnen zaterdag ochtend vroeg bij Shindy. Het plan: zoete aardappel brownies maken. Na dat de jongens hadden gespeeld en Oann op bed lag begonnen we met het bakken. Neal vond het leuk en heeft zelfs nog even geholpen met het stampen van de zoete aardappelen, ik vind deze fase toch zo leuk waar hij in zit. Echt een klein hulpje die alles na doet haha. Toen de brownies in de oven zaten hebben we nog even gespeeld en tegen 11 uur reden we naar huis waar Neal bijna 3 uur heeft geslapen. Tom ging met een aantal jongens de EK wedstrijd van Nederland tegen Turkije buiten de deur kijken en ik ging met Neal naar de supermarkt op zoek naar de benodigdheden om zelf kipnuggets te maken. Eenmaal thuis gingen we aan de slag en was ik voor een eerste keer zeker niet ontevreden over het resultaat van de nuggets. Shin en de jongens kwamen eten en we hebben nog even gespeeld waardoor de tijd voorbij vloog. Zaterdagavond was rustig en heb ik het compleet nieuwe seizoen van blind gekocht in een ruk afgekeken. Zondag begonnen Neal en ik in de speeltuin waar hij heerlijk heeft rond gebanjerd en op ontdekking uit ging. De middag brachten we met zijn drietjes thuis door en we sloten het weekend af met macdonalds, heerlijk family time!

Een productieve start van de week en ‘afscheid’ nemen van Mariëlle 

Maandag startte de week met een rondje boodschappen doen wat voor en met Neal een activiteit op zich is. Hij rent rond, wil alles pakken en wordt boos als dat niet mag. In de auto terug viel hij vrijwel meteen in slaap en sliep ook vandaag ruim 2 uur wat mij de mogelijkheid gaf alvast aan deze blog te werken. Het was een opruimdagje verder maar heerlijk productief. Dinsdag ochtend kwam Mariëlle en begonnen we meteen met een afscheidscadeautje. Vandaag is haar aller laatste keer (voor vast) oppassen bij ons. Nu Neal 3 volle dagen naar de opvang gaat is het niet meer nodig om haar op de dinsdag ochtend erbij te houden. Natuurlijk blijft ze onze vaste incidentele oppas want zowel Neal als ik gaan haar zeker missen. Na een fijne workout genoot ik van wat me time en een heerlijke lunch bij het papersister café waar ik mijn blog verder afmaakte en een boek las. Het papersister café is een soort boeken winkel met allemaal schriftjes, pennen en natuurlijk boeken maar echt heel roze en girly. Love the vide! Toen de ochtend voorbij was reed ik naar huis waar we echt afscheid namen van Mariëlle; Ik weet nog hoe blij ik 10 maanden geleden was toen ze aangaf tijd en ruimte te hebben om op Neal te komen passen, dat ik hierdoor eindelijk een paar uurtjes in de week tijd voor mijzelf zou krijgen waar ik zo zo zo aan toe was. Ik ben haar hier ontzettend dankbaar voor! Het voelt wel een beetje als een hoofdstuk wat gesloten wordt, het eerste jaar op Aruba hoofdstuk. Steeds meer begint het leven hier vorm te krijgen en ik geniet er voor de volle 100% van. De rest van de dag brachten we thuis door, we hebben gespeeld en gezwommen

Nou dat was hem weer voor deze week. Bedankt voor het lezen en hopelijk ben je er volgende week weer, tot dan ☀️!

Reactie plaatsen

Reacties

Oma Greveling
2 maanden geleden

Hoi lief.
Wat fijn dat het deze week een mooie rustige week is geweest, èèn jaar geleden zijn jullie met een baby van een half jaar vertrokken en kijk nou die baby is een lekker eigenwijze peuter geworden, ik vind het zo leuk om jullie te volgen en het op die manier toch ook wel van nabij mee te maken die ontwikkeling, nog ruim anderhalve week en dan zijn jullie weer hier daar zie ik wel naar uit even elkaar aanraken en knuffelen, goede voorbereiding voor de vakantie en tot dan 😘💋💋💋💋💋❤️💙💙