Week 28

Gepubliceerd op 18 juli 2024 om 08:12

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Wat een week was dit jongens.. de week waar in Nederland helaas niet de finale van het EK 2024 haalde maar verloor van Engeland. Dit was een domper en die hadden we ook niet echt zien aankomen na de 2-1 tegen Turkije. Maar goed het leven gaat verder en zo mocht ik deze week 30 jaar oud worden en begon EINDELIJK het nieuwe seizoen van B&B vol liefde! Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan? Lees dan gauw verder.

Helaas geen finale plaats voor Nederland op het EK 2024

Woensdag begon met een bezoek aan de pedicure. Sinds ik op Aruba woon en dus letterlijk alleen nog maar op slippers loop zijn deze afspraken geen overbodige luxe. Vandaag bleek de dame die mijn voetjes goed verzorgd jarig, een collega en wat familieleden kwamen in de salon om dit met haar te vieren. Ik kreeg ook een stuk taart aangeboden wat ik natuurlijk niet aan mij voorbij liet gaan. Maakte deze afspraak nog fijner dan hij al was. Eenmaal thuis maakten Tom en ik ons klaar voor de halve finale van het EK; Nederland tegen Engeland. Ik kan er natuurlijk een lang verhaal bij maken maar waar Nederland in de eerste 10 minuten een goal maakte bleef het daar helaas bij en won Engeland uiteindelijk met 1-2.  Het was over en uit voor Nederland en zelfs ik als niet voetbalfan vond dit kloten. Die saamhorigheid die het met zich mee brengt is toch geweldig en nu moeten we weer wachten tot het WK begint in 2026. Donderdag ging ik niet alleen naar de sportschool, Shindy ging namelijk voor het eerst mee. Super gezellig om in vervolg niet meer alleen te hoeven gaan en een sport buddy te hebben. Na de workout bracht ik de middag lekker thuis door om tegen 16:00 Neal op de halen. We hadden afgesproken bij Shindy en de jongens te gaan eten en dat was zoals altijd erg gezellig. Neal had een super dag op de opvang gehad en was ook toen ik hem had opgehaald zo vrolijk en lief. Het doet me goed hem zo te zien want dat betekend toch dat die extra dag opvang een goede keuze is geweest.

Chapter 30 🎉

Het weekend begon zaterdag met een ‘gezinsuitje’ naar de vlindertuin. Tom was nog nooit mee geweest en ik kon aan Neal merken dat hij het leuk vond dat we allebei mee waren. Hij vond het wel stom dat hij niet van de stukjes banaan en sinaasappel die op verschillende plekken lagen mocht eten. Leg een dreumes van 1,5 jaar oud maar uit dat dit voor de vlinders is haha. Ook de vissen waren weer erg interssant en ik blijf het verwonderlijk vinden hoeveel meer dan de vorige keer hij alweer ziet en opmerkt. Na dat Neal bij thuiskomst ruim 2 uur had geslapen konden we zijn montessori klimtoren ophalen. Deze hebben wij net zoals onze speelkist laten maken door Thomas (@onlyfencearuba) en wat een top ding. Meteen bij thuiskomst klom Neal er op en ontdekten we samen dat hij het ook als krukje met tafel kan gebruiken, onwijs handig en ik denk dat we veel plezier en gemak van dit ding gaan hebben. Toen Neal gegeten had reden we naar Jaburibari, een groot wandel en speelpark waar we met Shin, Ger en de jongens hadden afgesproken. Ruim ander half uur hebben ze gespeeld, gestoepkrijt, geklommen en gerend en pas tegen bedtijd gingen we naar huis. Ik bracht Neal naar bed en Tom reed naar de Kardesler Kebab foodtruck. Tom had gekozen voor een DURUM wrap met doner en ik 2 pita’s met shoarma en men dat was Godelijk! Zeker niet de laatste keer dat we hier heen zullen gaan. En toen lieve mensen brak zondag aan; mijn verjaardag. Ik ben vandaag 30 jaar geworden! Wat een leeftijd he haha. Een vriendin zei gekscherend; we worden oud Natal, want jij de jongste van het stel bent nu ook officieel geen twintiger meer. Ik ben door Tom en Neal erg verwend met een nieuw Apple Watch horloge (hier moet ik nog wel even op wachten want deze gaan we in Nederland kopen) en een heerlijke massage bon. Omdat helaas de meeste hier al op vakantie zijn werd het geen groot verassing’s feest maar dat is prima. Mensen die ook in de zomer jarig zijn zullen dit herkennen, maar je bent er op een gegeven moment wel aan gewend dat iedereen altijd weg is op je verjaardag. Gelukkig waren beste vrienden Shin en Ger er wel met de jongens en ook Erwin (een nieuwe collega van Tom en Ger) met zijn vrouw kwamen langs en s’ avonds waren Jordi en Marena (ook nieuw op het eiland, Jordi en Tom hebben samen in Nederland in de opleiding gezeten) er ook. We hebben heerlijk geborreld en ik heb me absoluut jarig gevoeld.

Zondag 2.0 en de start van het nieuwe seizoen B&B vol liefde.

Maandag hadden we hier thuis een zondag 2.0. Neal was helaas weer ontzettend verkouden en dit lijkt bij hem wel altijd gepaard te gaan met verhoging. Ik werkte alle was er door en Tom en ik begonnen aan het nieuwe seizoen van B&B vol liefde wat sinds vandaag ook op Videoland te zien is. Mijn hemel dit programma is echt mijn guilty pleasure en Tom en ik hebben meteen onze eerste meningen gegeven over de 8 nieuwe B&B eigenaren van dit seizoen. Onze favoriet tot nu toe is Thijz, wat een man haha. Dinsdag ochtend ging Tom naar de kazerne om te sporten en begonnen Neal en ik de dag op het strand. Een beetje zeelucht zou hem goed doen. We hebben gespeeld, geklommen op de rotsen en in het water gestampt. Van al deze activiteiten hadden we honger gekregen en daarom aten we een chocolade broodje bij de Starbucks. Eenmaal thuis ging Neal slapen en kon ik toen Tom thuis was ook naar de sportschool. De rest van de dag genoten we van een rustig dagje aan huis.

Nou lieve mensen dat was hem weer voor deze week. De komende weken zal er even geen nieuwe blog geüpload worden WANT wij gaan voor het eerst na een jaar eventjes terug naar Nederland op vakantie en ik kan niet wachten om iedereen weer te zien en vast te houden. Geniet allemaal van de vakantie (mocht je die nog niet gehad hebben) en hopelijk zie ik jullie weer op 14 Augustus met een uitgebreide vakantie blog. Tot dan ☀️!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.