Week 33

Gepubliceerd op 21 augustus 2024 om 08:30

Hi leuke mensen welkom bij een nieuwe week blog.

Het normale leven is weer gestart, tom weer aan het werk en ook Neal mocht op woensdag weer naar de opvang. Voor dit laatste was ik wel een beetje nerveus... Na 4 weken met zijn drietjes te zijn geweest was ik bang dat het drama zou worden tijdens het wegbrengen. Dit heb ik tenminste in de omgeving wel gehoord maar Neal zou Neal niet zijn als hij niet meteen bij het zien van zijn juf mij aan de kant drukte en zijn armpjes naar haar uitstak. Dit was natuurlijk heel fijn en de juf zei ook dat ze zulke fijne reacties niet vaak krijgt na de vakantie. Ik had vandaag wat selfcare afspraken gepland staan en ik kon weer naar de sportschool! Het was heerlijk om na 4 weken wel even lekker om tijd voor mezelf te hebben maar het ophalen van Neal aan het einde van de middag was toch het allerfijnste!

Bloemencorso op tv, de maandelijkse periode en een fijn weekend.

Vrijdag ochtend begon voor de TV, vandaag is het jaarlijkse bloemencorso waar ik wederom niet fysiek naar toe kan. Gelukkig wordt het ook live uitgezonden op YouTube en samen met Neal heb ik gefascineerd naar de prachtige wagens gekeken. Ik kan niet wachten tot de dag dag ik samen met mijn ouders, beste vriendin (en haar zoontje) en Neal dit jaarlijkse feest weer in het echt kan meemaken. Na dat ik Neal naar de opvang had gebracht ben ik naar de kazerne gereden voor een korte workout. De tijd van de maand is aangebroken en het ging niet vanzelf helaas maar toch blij dat ik wel even ben geweest. Het weekend luidde ik met Shindy in, in het casino waar we allebei met winst naar buiten gingen. Geen jackpot hoor overigens maar elke winst is winst natuurlijk haha. Zaterdag ochtend begon productief, Tom rommelde wat in de tuin en ik heb de kasten kamer opgeruimd. Dit was echt nodig want de spullen stapelden zich op en het is fijn de vloer weer te kunnen zien. Toen Neal wakker was uit zijn slaapje zijn we naar het strand bij Reflextions gereden. Hier hebben we ruim 2 uur gezwommen en gespeeld in het zand, vandaag was echt een heerlijke dag! Na een nacht doorslapen was dat ook het enige positieve aan de zondagochtend, echt die tijd van de maand is zo funest voor je mentale welzijn.. gelukkig stond er in de middag wat leuks gepland. Afgelopen week hadden tom en ik het plan bedacht om een aantal van onze vrienden uit te nodigen voor een bbq en die was zeer geslaagd. We hebben gezwommen, gegeten en gekletst en de kids hebben fijn gespeeld. Toen iedereen tegen 19:30 naar huis was besloten Tom en ik ook lekker het bed in te duiken. Al met al hebben we weer een heerlijk weekend om op terug te kijken.

Neal maakt een groeispurt door, samen naar de speeltuin en geitjes voeren in de dierentuin!

Maandag begonnen Neal en ik in de speeltuin. We zijn hier een paar weken geleden voor de laatste keer geweest en ook nu was Neal weer zo gegroeid. Hij klom en speelde al zo veel meer, wel moest ik overal met mee en het liefst ook overal op klimmen maar dat blije snoetje was heerlijk. Eenmaal thuis was Neal zo moe dat hij ruim 2 uur heeft geslapen. Ik kon verder met mijn training en heb stiekem ook nog een half uurtje gedut. Toen we allebei wakker waren zijn we naar Shindy gereden waar we de middag al spelend en kletsend door brachten. Dinsdag ochtend brachten Neal en ik door in de dierentuin, net zoals de speeltuin gisteren was dit ook alweer een tijd geleden dat we hier waren geweest. Het was zo leuk om te zien, de kleine directeur liep druk en vrolijk rond. Elk ezeltje kreeg een wortel, de geitjes kregen brokken en hij deed het zo goed. Hij probeerde mij na te doen met zijn handje plat zodat de geitjes de brokjes van zijn hand konden eten maar dit ging vaker mis dan goed. Toch was het heerlijk om Neal zo bezig te zien. Hij was zelfs niet bang voor de grote kameel die hij ook een worteltje ging geven. We hebben nog even in de speeltuin gespeeld en het koste me moeite hem mee naar huis te krijgen. Wat hebben we genoten! De middag bestond uit het schrijven van deze nieuwe weekblog en Neal en ik hebben samen bananencake gemaakt die bij ons alle 3 erg in de smaak viel.

Nou dit was hem weer lieve mensen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week β˜€οΈ!

Reactie plaatsen

Reacties

Oma Greveling
21 dagen geleden

Fijn dat het gewone leven weer is begonnen zo kan iedereen weer in zijn/ haar ritme komen, geniet van het leven en elkaar πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹β€οΈπŸ’™πŸ’™